Victimele crimelor cu premeditare au drepturi?

Zilnic, in diferite colturi alte tarii, cel putin o persoana este ucisa cu premeditare. La judecata, criminalii au mai multe drepturi decat victima: "drepturile omului". Un individ care suprima cu buna stiinta si cu sange rece viata unei fiinte umane e o "bestie" nu un "OM". Asadar acesta nu beneficiaza de "Drepturile Omului". Ca urmare propunem reintrodcerea pedepsei cu moartea pentru crimele cu pemeditatre savarsite de persoane aflate in deplinatatea facultatilor mintele. Cu atat mai mult pentru recidivisti.

Numai frica va mai putea stopa valul de crime cu violenta din aceasta tara.

Aceeasi pedeapsa aplicabila pentru judeecatorii care judeca stramb : nu e corect sa gasesti un vinovat pentru a inchide cazul. Complicii criminalilor cu premeditare sa fie obligati la munca zilnica platita pentru a-si achita contavaloarea serviciilor de cazare, masa si asistenta medicala si sociala din penitenciare.

Poate asa vom putea aloca mai multi bani sanatatii si invatamantului.

 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook