Asfaltarea tronsonului de drum judetean DJ 155B Preutesti-Giulesti, jud. Neamț

  • C471DB51-6FB1-4B74-A152-A01833670E13.jpeg

 

Stimați locuitori ai satelor Preutești, Ungheni și Drăgănești din județul Neamț și nu numai,

Vă invit să semnați această petiție adresată Consiliului Județean Neamț, condus de dl. Ionel Arsene, în vederea asfaltării sectorului de drum județean Preutești-Giulești.

Vă invit sa luăm parte în număr cât mai mare la crearea unui PRECEDENT, astfel încât să nu le mai dăm ocazia aleșilor noștri să mai urmeze principiul ,,Na-ți-o ție, dă-mi-o mie!’’ între Primărie și CJ, nici în rezolvarea acestei probleme, nici în abordarea altor situații a căror rezolvare ține de pixul domniilor lor.

Cred că dacă vrem într-adevăr, ca lucrurile să se schimbe în bine, trebuie să ne facem vocile auzite (chiar și aici în spațiul public) astfel încât să nu mai poată fi ignorate sau uitate “în sertar” și poate așa vor ajunge deopotrivă la aleșii mai mici și mai mari ai acestui județ, astfel încât să încetăm odată a mai fi bătaia de joc a lor și a guvernanților acestei țări!

Problema acestui sector de drum există de peste 40 ani și în tot acest timp, de-a lungul tuturor “defilărilor” politice prin instituțiile administrative și guvernamentale, nu s-au găsit fonduri pentru această porțiune de drum aflat la periferia județului, care este de altfel, o zonă foarte frumoasă, dar rămasă în urmă cu mai bine de 100 ani.

Acești aleși nu doar că nu au manifestat niciun fel de interes pentru “o bucată de drum”, dar pe lângă acest aspect, au demonstrat ZERO INTERES și responsabilitate în ceea ce privește atragerea de investiții și investitori care ar conduce la crearea de locuri de muncă pentru oamenii zonei în vederea încurajării tineretului să muncească aici, ceea ce ar sprijini întinerirea populației rurale și crearea de oportunități.

Dar cum crearea de oportunități este oricum o noțiune străină aleșilor acestei zone, propun să începem cu proiecte “mici și neînsemnate” cum ar fi modernizarea acestui sector de drum care va face, cu siguranță, mai bună viața locuitorilor de aici.

Vă las un clip cu filmarea pe care am făcut-o 

pe o porțiune a acestui drum al anului 2021:

https://youtu.be/dhmV7hblvKk


Andrioaia Mirela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Andrioaia Mirela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...