Asfaltarea drumului către școală

Stimate domnule primar,

Prin prezenta petiție, în calitate de reprezentați ai Școlii Private Aletheea, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a da curs cererii noastre cu prioritate pentru considerentele expuse mai jos.

După cum bine știți, Școala Privată Aletheea este o școală privată cu capital românesc, înființată în anul 2014, având ca scop principal crearea unei comunități de învățare prin stimularea potențialului personal al fiecărui copil, într-un mediu de învățare sigur, echilibrat, motivant, atractiv și interactiv.

Școala Privată Aletheea se bucură de o poziționare strategică în zona de nord a capitalei, fiind situată pe str. Drumul Piscul Moșului nr. 10, sector 1, în apropierea cartierelor Străulești, Aviaței, Pipera și Casa Presei Libere.

Aletheea a cunoscut o evoluție foarte bună de la deschiderea sa în anul 2014 și până în prezent, datorită valorilor promovate, a abordării centrate pe dezvoltarea inteligențelor multiple și încurajarea copiilor să gândească critic și creativ. Încă din primul an de funcționare, echipa Aletheea a demonstrat că, ceea ce părea la început o misiune idealistă, s-a transformat într-o realitate frumoasă, o alternativă viabilă la sistemul de învățământ de stat tradiționalist, oferind siguranță educațională elevilor și părinților acestora. Ca dovadă, pentru această evoluție, sunt rezultatele de promovabilitate 100% la Evaluările Naționale susținute de elevii Aletheea și mediile obținute, ce i-au ajutat pe copii să își continue studiile la cele mai importante licee din București.

În cei patru ani de existență, comunitatea Aletheea s-a dezvoltat în permanență, ajungând în prezent să fie formată din peste 500 de persoane - copii, părinți și bunici – și peste 80 de profesori și personal auxiliar ce își desfășoară activitatea în cadrul școlii. În următorii 3 ani, prin dezvoltarea ofertei educaționale și a campusului școlii, ne așteptăm ca această comunitate (elevi, părinți, profesori) să se mărească și să ajungă la peste 800 de persoane.

În acest context, vă adresăm această petiție prin care dorim sa vă supunem atenției o problemă foarte importantă cu care ne confruntăm zi de zi. Este vorba despre condițiile de infrastructură precare din zona str. Drumul Piscul Moșului. Mai precis, în ciuda repetatelor petiții și promisiuni primite din partea autorităților responsabile, drumul de acces către locația școlii este în continuare neasfaltat, cu gropi, acesta devenind impracticabil în perioadele ploioase sau de iarnă, cu zăpadă.

Pe lângă riscul real de avariere al mașinilor, praful generat de traficul mașinilor, starea actuală a drumului reprezintă un real pericol pentru copiii și profesorii școlii având în vedere că pe acest drum, neasfaltat și nesemnalizat, fără trotuare și căi de acces pentru persoane, circulă atât mașini cât și pietoni, mulți dintre aceștia fiind elevi ai școlii care se deplasează către școală pe jos, utilizând mijloacele de transport în comun ce au stație pe șos. Ghe. Ionescu Sisești.

Având în vedere cele mai sus menționate, vă adresăm respectuos rugămintea de a ne sprijini în eforturile noastre de a oferi un serviciu educațional de referință și siguranță pe drumurile publice celor care aleg să facă parte din comunitatea noastră. În acest sens, vă rugăm să dispuneți urgent de toate măsurile care se impun pentru asfaltarea următoarelor străzi: str. Drumul Piscul Moșului și  str. Drumul Piscul Radului.

Avem speranța că problemele mai sus menționate vor primi un răspuns favorabil și se vor rezolva în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim anticipat,

Colectivul de profesori, părinți și copii ai școlii „Școala Privată Aletheea”.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Adina Holban să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook