Țarc câini cartier Săsar

Buna ziua !
 Sunt atât stăpân de câine cât și părinte, așadar înțeleg cât de import este ca un țarc de caini sa fie in siguranța și in același timp sa ii fie asigurată o mentenanță periodică (bănuiesc ca și dumneavoastră sunteți de aceeași părere).
 Din păcate țarcul de caini din Baia Mare, cartierul Sasar (in spatele blocului 2 de pe strada Porumbescu) aflat și in vecinătatea unui loc de joaca pentru copii este într-un stadiu deplorabil de 3 ani, acesta având parte de reparații efectuate doar de către stăpâni de caini care și-au făcut timp sa intervină cu reparatii minore și evident toate acestea din resurse personale.

Îmi doresc o data cu aceasta petiție sa conștientizam primăria de aceasta situație care necesita intervenție imediată.

Am rugămintea dacă sunteți in asentimentul meu sa susțineți aceasta petiție !

30605E48-EA21-4C7D-BA76-E2E08997D322.jpeg

Șerban Simuț    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Șerban Simuț să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.