Arată naturii că îți pasă! Recicleză corespunzător și plantează noi copaci. Haideți să rezolvăm două din cele mai mari probleme ale României!

imageedit_2_39613783501.jpg

Am creat această petiție în speranța de a informa cât mai multe persoane despre două din cele mai mari probleme ale României și anume defrișarea pădurilor și reciclarea necorespunzătoare. Protejarea naturii și a mediului înconjurător ar trebui să fie unul din principalele interese ale fiecăruia dintre noi dacă vrem să trăim într-un mediu curat și propice.

Noi iubim natura și tot ce ține de ea și înțelegem rolul extrem de important pe care îl are aceasta în viețile noastre și pentru planetă. Natura este unul din cele mai importante elemente ale ecosistemului și fără ea am înceta din existență.

Vrem să educăm și să inspirăm lumea să aprecieze mai mult natura și să aibe grijă de aceasta în mod corespunzător. Vă rugăm semnați această petiție dacă sunteți implicat activ în protejarea mediului în care trăim sau dacă vreți să deveniți implicat activ.

Protejați. Plantați. Reciclați. Informați mai departe. Mulțumim!


SOS: Green Alert    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe SOS: Green Alert să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook