Apel la unire !

Cati am ajuns oare la capatul rabdarii,sa ne vedem copii castigandu-si painea la mii de km. ,batranii murind cu zile ,pt ca nu-si pot permite sa se deplaseze la spitalele unde pot fi tratati,ori sa vedem cum o clica de parveniti nu-si pot tine evidenta averilor,in timp ce noi suntem obligati sa completam golurile lasate in buget datorita furtisagurilor celor de la putere?  Ce s-ar intampla daca toti romanii bugetari,macar cei care mai traim doar prin munca cinstita,intr-o zi pur si simplu sa ramanem acasa,sa nu ne ducem la serviciu ? Vrea cineva sa pastram, in aceeasi zi,un moment de reculegere pt. acest popor,care-si pierde cu fiecare zi a acestei guvernari ,valorile,demnitatea,vlaga? Va propun un asemenea ,,moment,, de 24 ore,intr-o zi semnificativa pe care s-o stabilim impreuna,daca am mai ramas destui!


popa sandu-danut    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook