Anularea starii de urgenta in Republica Moldova

Semnați petiția care cere anularea stării de urgentă cu toate măsurile descriminatorii, de segregare, divizare, încălcarea drepturilor și demnității omului! Oamenii continua sa sufere deoarece drepturile și libertăților lor sint încălcate.
Autoritățile trebuie sa înceteze imediat restingerea drepturilor și sa anuleze toate măsurile descriminatorii: masca, vaccin, certificat! Nici o dovada științifică nu s-a prezentat oamenilor ca aceste măsuri sint capabile sa protejeze pe cineva de boala sau sa împiedice transmiterea virusului!

Certificatul-un instrument discriminatoriu, cel mai ineficient și anti-deontologic. Putem vedea exemple in Israel, Irlanda, Marea Britanie, Franța, Italia și alte tari, unde rata de vaccinare e mai mare de 80% si anume acolo cresc cazurile! Ceea ce dovedește ca vaccinul nu oprește transmiterea sau contagierea!

Vaccinat, trecut prin boala sau nevaccinat, poți oricum transmite si sa fii contagios!

Secretul medical sau viața privată nu mai exista!

Sute de mii de oameni in perfecta sănătate sint  împiedicați la viața lor socială, profesională și deplasări!
Nimic nu justifica aceasta discriminare și segregare sanitara!

Valentina Ciorba    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Valentina Ciorba să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.