Anulare Examen de Bacalaureat 2021

Orice persoană are dreptul la educație, precum și la accesul la formare profesională și formare continuă. Acest drept include posibilitatea de a urma gratuit învățământul obligatoriu. Acest drept a fost îngrădit odată cu apariția iredutabilului virus. Din clasa a XI-a semestrul doi elevii actualei clase a XII-a nu au mai mers la orele de curs fizic, acestea decurgând on-line cum apuca toată lumea. Școala on-line nu este școală! Nu putem susține examenul de bacalaureat în condițiile în care materia făcută la orele on-line nu este înțeleasă la parametri optimi. Susținem această petiție pentru că ne dorim ca examenul de bacalaureat să fie înlocuit cu media anilor de liceu (respectiv din clasa a IX-a până în clasa a XII-a). P.S. Mesaj pentru coruperea țării: NU VĂ MAI BATEȚI JOC DE NOI, nu ne dorim să fim mediocrii, analfabeți și hoți ca voi!

Grigore Meda-Laura    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Grigore Meda-Laura să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.