ANUL NOU ADUCE PROBLEME VECHI - BĂTRÂNII PENTRU CARE NICIO SĂRBĂTOARE NU ADUCE ALINARE

Capture92.PNG

Bătrânii din județul Mehedinți sunt nevoiți an de an să supraviețuiască iernii năprasnice. Lipsa de putere a celor în vârstă îi face vulnerabili. Iarna nu îi duce cu gândul la o masă caldă și tradițională. Crăciunul și Anul Nou au devenit problematice, iar primăvara nu este nimic altceva decât un gând îndepărtat, o speranță deșartă. De sărbători, aceștia îndură frigul insuportabil și singurătatea. Devastator este însă faptul că autoritățile nu ajută aceste suflete împovărate în niciun fel. Simplul ajutor social nu este de ajuns pentru o existență decentă!

 

23.PNG

Cătunele din Mehedinți sunt izolate în adevăratul sens al cuvântului. Campania ANUL NOU ADUCE PROBLEME VECHI dorește să atragă atenția asupra groaznicei realități - nimănui nu îi pasă de bătrânii izolați din România. Cu ajutorul vostru, putem aduce un zâmbet de bucurie pe fețele brăzdate de ani de muncă ale bătrânilor. Ajută cauza, semnează petiția și distribuie această inițiativă!

 

Bătrânii au nevoie de donații sub forma alimentelor neperisabile, haine bune de purtat, bani și chiar scrisori pe care să le citească atunci când crivățul le bate la geam iar soba pare că se va opri din a emite căldură. Faceți ca gestul vostru să le aducă căldură acestor oameni! Semați petiția! 


Băncilă Raluca    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Băncilă Raluca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook