Ansamblu statui pe peluza din Parcul Circului

Solicitam Primariei Municipiului Bucuresti si organelor abilitate care au desemnat ca amplasament pentru Ansamblului Monumental "Printul Rainier III de Monaco" peluza mare care coboara spre lac, sa opreasca distrugerea si se limitarea spatiul verde din parc !!. Pana azi aici se jucau copii, veneau persoane cu caini la plimbare. Va rugam ne precizati rationamentul alegerii unui astfel de amplasament.

"Conform AMPT, ansamblul monumental este compus din statuia printului Rainier al III-lea de Monaco, realizata din bronz si amplasata pe un soclu placat cu granit, si sapte elemente figurative reprezentative pentru circ (clovn, jongler, contorsionist, dresor, elefant odihnindu-se, gimnast cu cercul si acrobati), realizate in marime naturala din bronz. Din acelasi ansamblu face parte si o arena-soclu, un element decorativ circular cu diametrul de 14 metri, pe care se vor fixa cele sapte elemente figurative. "

Avand in vedere cele aratate mai sus, poate era mai potrivit ca amplasament scuarul din fata intrarii principale a Circului de Stat , nu peluza laterala.

Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei    Contactați autorul petiției