Ansamblu de simboluri specifice Poliției de frontieră.

Stimați cetățeni, iubitori ai istoriei neamului, vă rog să semnați această petiție pentru realizarea unui ansamblu de simboluri specifice ale Poliției de frontieră în zona turnului de televiziune din Galați, pe strada care urmează a fi construită prin curtea fostei unități grănicerești.
Sper ca demersul acesta să aibă cât mai mulți susținători având în vedere faptul că zona are o importanță istorică deosebită, nu numai prin valoarea de patrimoniu a clădirilor existente, ci și pentru respectul față de generațiile care s-au format acolo.
Înțelegem importanța dezvoltării arterelor de circulație în municipiul Galați, acesta fiind și motivul pentru care Poliția de frontieră a cedat terenul, dar, în același timp, considerăm necesar ca sistematizarea zonei să cuprindă și realizarea unui ansamblu de simboluri care să amintească de istoria Poliției de frontieră: harta României, semne de frontieră în mărime naturală, basoreliefuri ale celor mai importante personalități care au legătură cu Poliția de frontieră, Ștefan cel Mare și Alexandru Ioan Cuza și, totodată, strada să poarte un nume care să amintească de istoria zbuciumată a grănicerilor și polițiștilor de frontieră.
Față de cele menționate mai sus, vă rog să semnați această petiție pentru a fi inaintata apoi către Primăria municipiului Galați în scopul includerii acestor propuneri în oferta de proiectare și executare.
Vă mulțumesc !


Col.(r) Didel Bădărău    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Col.(r) Didel Bădărău să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook