Ancheta penala pentru Coidum Alexandru Nicolae si concubina acestuia Dumitru Mihaela

1. Screenshot_20190108-132707_Facebook1.jpgScreenshot_20190108-132738_Facebook1.jpgScreenshot_20190108-132812_Facebook1.jpgScreenshot_20190108-132827_Facebook1.jpgAnchetarea si tragerea la raspundere penala a numitului Coidum Alexandru Nicolae si a concubinei acestuia Dumitru Mihaela pentru pretinderea si primirea unor sume de bani, in conturile bancare personale, in scopul mentinerii sanatatii unor animale. Animale inexisente,cu poze preluate din ziare sau de pe site-uri vechi de multi ani,cu tratamente despre care pretinde ca au fost efectuate,dar la cabinete inexistente,care fie nu au existat niciodata,fie sunt de mult inchise.

Prin semnare, autorizez pe Matei Adina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.