Amenajarea trecerii de cale ferată dintre Dudestii Noi si Sanandrei


  • Trecerea este neîntreținută neîngrijită plină de gropi și reprezintă un real pericol pentru șoferi si pasageri. In fata mea o mașină gen furgoneta a derapat, ieșise putin in decor și apoi de spaimă probabil îi și murise motorul de câteva ori plus ca se pusese bariera omul era cu mașina pe sine și era bărbat apropo( dacă era o femeie singura sau cu copii in masina.. ce ieșea Oare?!) mi-am imaginat ce e mai rau dar a apucat să treacă. Trebuie reparat acolo e musai pentru ca reprezinta un real pericol! Suntem mulți părinți cu copii care facem naveta pe acolo, haideți să ajutăm la impunerea de a se repara trecerea asta periculoasă !FB_IMG_1524255251343.jpgFB_IMG_1524255242237.jpg

Peniuc Ungureanu Raluca Alina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Peniuc Ungureanu Raluca Alina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook