Amenajarea trecerii de cale ferată dintre Dudestii Noi si Sanandrei

• Trecerea este neîntreținută neîngrijită plină de gropi și reprezintă un real pericol pentru șoferi si pasageri. In fata mea o mașină gen furgoneta a derapat, ieșise putin in decor și apoi de spaimă probabil îi și murise motorul de câteva ori plus ca se pusese bariera omul era cu mașina pe sine și era bărbat apropo( dacă era o femeie singura sau cu copii in masina.. ce ieșea Oare?!) mi-am imaginat ce e mai rau dar a apucat să treacă. Trebuie reparat acolo e musai pentru ca reprezinta un real pericol! Suntem mulți părinți cu copii care facem naveta pe acolo, haideți să ajutăm la impunerea de a se repara trecerea asta periculoasă !FB_IMG_1524255251343.jpgFB_IMG_1524255242237.jpg

Peniuc Ungureanu Raluca Alina    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.