Alunecari de teren în Localitatea Nucșoara de Jos, județul Prahova

Recurg la acest mod de sesizare publică deoarece au trecut mai bine de 3 ani de cand am informat si în scris autoritațile locale ale comunei Posești, judetul Prahova, despre alunecările de teren care au loc pe firul apei Rancezi( Nucșoara), in punctul Fuerea, și pot oricand să se extindă încat locuințele din vecinătatea punctului în cauză vor ajunge în albia paraului Rancezi(Nucșoara).

Precizez că pe parcursul anului 2017 zona în cauză a fost inspectată de către functionari de la ISU Prahova însă de atunci nici o decizie clară nu a fost stabilită, alunecarile continuă, albia paraului se adancește iar fisurile în teren au aparut si în alte locuri, avansand către locuințele cetățenilor.

Dupa cum știm cu toții astfel de lucrări nu pot fi efectuate de către orișicine fără un plan sau aprobare din partea autoritaților, noi cei cu locuințele aflate în pericol deșii dorim să demarăm lucrările de consolidare pe cheltuiala proprie și individuală cu diguri nu avem voie sa acționam.

CU PUȚIN NOROC ÎN CURAND NU O SĂ MAI FIE NEVOIE DE NICI O LUCRARE DE CONSOLIDARE, GRAVITAȚIA VA REZOLVA PROBLEMA ! 

 


Fuerea Ciprian Ioan, loc. Nucșoara de Jos, com Posești, jud.Prahova, nr.286    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Fuerea Ciprian Ioan, loc. Nucșoara de Jos, com Posești, jud.Prahova, nr.286 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook