Alaturi de Florin Alexe si PNL Sector 3!

Sustinem mentinerea echipei PNL Sector 3 si a Presedintelui Florin Alexe in fruntea organizatiei! 

In cadrul ultimei sedintei BEX al PNL s-a propus demiterea Presedintelui si dizolvarea Biroului Politic de Sector din cauza unor presupuse colaborari cu PSD Sector 3 si cu Robert Negoita. Propunerea urmeaza a fi votata in cadrul urmatorului BPN al PNL.

Florin Alexe este Presedinte al PNL Sector 3 din anul 2009, conducand de atunci una dintre cele mai active si puternice filiale ale PNL din toata tara. A fost Presedintele TIneretului National Liberal timp de 6 ani, perioada in care acesta a fost recunocunosut ca fiind cea mai puternica organizatia politica de tineret din tara, fost Deputat in Parlamentul Romaniei si initiator al Legii Impotriva Risipei Alimentare si Legii Centenarului, liberal convins, om de echipa, un bun manager si un coleg de nadejde. 

Solicitam tuturor colegilor de buna credinta sa se alature initiativei noastre si sa sprijinim impreuna o echipa neindreptatita de acuzatii nefondate. De asemenea, solicitam colegilor care au putere decizionala in BPN al PNL sa asculte argumentele care vin in apararea filialei PNL Sector 3 si sa voteze in consecinta! FB_IMG_1522408020313.jpg

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe nascutliber să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook