Aduceti-o inapoi in concursul Vocea Romaniei pe Oana Cenuse!

Aseara, 3.11.2017, s-a facut o mare nedreptate la concursul Vocea Romaniei. Nu discutam alegerea antrenorului Tudor Chirila, intrucat si "adversarul" Oanei Cenuse a fost foarte bun, insa atitudinea celorlalti antrenori, Smiley, Loredana si Adrian Despot, a fost de neinteles. Toti trei aveau pe scaune voci mult, mult mai slabe decat Oana. Toti trei s-au "batut" pe Oana in auditii, insa acum au lasat-o sa plece cu o nonsalanta care da de banuit in privinta corectitudinii acestei  competitii. Chiar si comentariul lui Tudor Chirila de la final, "Imi pare rau, dar n-am ce sa fac, sunt colegii mei si ii iubesc oricum" a fost de toata jena in conditiile in care Tudor "se batea" pentru fiecare concurent de-ai lui, inainte.

Toate conduc spre ipoteza ca jocurile sunt deja facute si organizatorii nu au vrut sa aiba in concurs o voce care sa combata intr-adevar vocile rock din concurs. Sau poate le-a fost teama ca Oana Cenuse deja a cucerit publicul si va fi votata masiv, in detrimentul altor preferat.

Asta nu trebuie sa se intample intr-un concurs care se respecta si despre care credem toti ca este unul corect si mult mai de calitate decat altele.

Tocmai de aceea, va rog sa semnati aceasta petitie pentru ca Oana Cenuse sa fie reintrodusa in concurs si ca organizatorii acestui concurs sa nu mai faca astfel de manevre rusinoase! Multumim!


Denisa Dumitrescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Denisa Dumitrescu. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook