A P E L CATRE PARLAMENTUL ROMANIE !

Noi,romanii liberi,fara apartenenta politica,iubitori de Tara si de libertate va CEREM  ca,in anul premergator aniversarii centenarului Marii Uniri sa votati in Parlamentul Romaniei DENUNTAREA  asa zisului Parteneriat strategic cu SUA(act de tradare nationala,de lasitate,IMPUS  de catre NATO-SUA,in urma INVAZIEI NATO din decembrie 1989 ca o CONDITIE OBLIGATORIE pentru primirea in NATO si UE.  Prin acceptarea acestui act de vasalitate,SUA a obtinut CONTROLUL TOTAL  asupra deciziilor Romaniei iar noi NIMIC. 

Aveti sansa istorica de a va ridica la nivelul marilor inaintasi,fauritorii Marii Uniri,de a deveni,indiferent de culoarea politica,eroi nationali printr-o simpla ridicare a mainii,votand-DA- pentru denuntarea inrobitorului parteneriat. Daca nu veti face asta ori veti vota -NU-veti fi blamati ,in veci de catre noi,romanii iubitori de libertaste,de independenta. 

Va invit,dragi ro,mani patrioti sa votati acest apel prin DA ori NU !


Marcu Gheorghe    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook