Cerem începerea urmării penale pentru președintele AUR George Simion, deputat, și a Dianei Iovanovici Șoșoacă, senator!

Contactați autorul petiției

Naționalismul.

2021-10-29 09:59:37

Adevărații naționaliști se manifestă echilibrat, rațional și total diferit față de unii „naționaliști de conjunctură” din România.
*
Diana Iovanovici Șoșoacă, una dintre marile anti-vacciniste ale țării, o extremistă sadea, care prin atitudinea sa frizează deseori anarhismul, anunța în data de 20.10.2021, plină de avânt proletar:
*
„Vreau doar să-i transmit un salut cordial domnului prim-ministru al Ungariei Viktor Orban. Poate cândva vom avea și un guvern naționalist, așa după exemplul Ungariei”!
*
Mai prin vară, un alt anti-vaccinist, anarhist, extremist, în toată regula, George Simion, președintele AUR afirma umflându-se în pene în fața simpatizanților săi:
„Sunt Viktor Orban al României”.
*
În data de 28 octombrie 2021 Guvernul maghiar condus de Viktor Orban a impus tuturor angajaților din instituțiile de stat să se vaccineze.
Acesta este adevăratul naționalism prieteni: cel care se manifestă, printre altele, și prin grija și iubirea față de cetățenii țării.
Poate le spune cineva acest lucru și acestor farisei moderni
*
Deocamdată nici Diana Iovanovici Șoșoacă și nici George Simion nu au demonstrat asta, chiar dacă au trâmbițat-o și o trâmbițează mereu.
*
Din contră, socotim că, alături de autorități, cele care au administrat foarte prost această criză, sunt principalii vinovați (alături de persoanele din anturajul lor imediat), de procentajul extrem de redus de vaccinări din România și de urmările nefaste cauzate de acest aspect: sute de morți zilnic.


Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă

Intenționăm să declanșăm plângerea penală

2021-10-27 06:30:13

Vom depune o plângere penală la Procurorul general al României, legată de subiectul acestei Petiții.

Rugăm pe toți cei care dețin video-clipuri sau orice alt material care poate constitui probatoriu să ne trimită link-ul sau materialul respectiv pe mpdd.adevar@gmail.com

Mulțumim!


Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă

Către Procurorul General al României!

2021-10-24 20:42:21

Cerem Procurorului General al României să se sesizeze din oficiu, să dispună începerea urmăririi penale a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (președinte AUR) dar și toate cele necesare în această direcție, inclusiv ridicarea imunității lor parlamentare. 

Considerăm că numiții au încălcat legea, în mod grav, respectiv art. 352, 368 și 404 Cod Penal, prin aceasta aducând serioase prejudicii miilor de români care au murit sufocați de COVID, acasă sau în spitale, precum și altor zeci de mii care pot muri datorită actelor iresponsabile ale celor doi: răspândirea de informații false, a indemnuri repetate la nerespectarea măsurilor de protecție anti COVID, instigări făcute în direcția încălcării legii, agresarea verbală, violentă a medicilor aflați la datorie, demoralizarea acestora.

Au produs, din plin, neîncredere în rândul românilor în ceea ce privește actul mediacal, au atacat și insultat medicii, făcându-i criminali, de nenumărate ori, în mod public, au obstrucționat în multe rânduri procesul de vaccinare.

Considerăm că prin faptele lor au afectat grav securitatea sanitară a țării și prin urmare, securitatea națională!

Prin urmare, solicităm Procurorului General al României să-și facă datoria.

Există deja un precedent de acest tip și nu vedem niciun impediment pentru a proceda identic și în cazul celor doi. Dovezi ale vinovăției acestora sunt nenumărate. Există o mulțime de inregistrări video și filmări explicite în acest sens, din anul 2020 până în prezent.


Asociația Mișcarea pentru Democrație DirectăDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...