LEGEA DE ABILITARE a Guvernului 195/2021 e NECONSTITUȚIONALĂ! Vrem SESIZAREA CCR!

Contactați autorul petiției

SENATUL convocat în SESIUNE EXTRAORDINARĂ pentru intrarea în vigoare a OUG 83/2021

2021-08-07 08:19:15

Screenshot_2021-08-06-02-28-17-1.png

ℹ️ În data de 4 august 2021, SENATUL ROMÂNIEI a fost convocat în SESIUNE EXTRAORDINARĂ pentru intrarea în vigoare a OUG nr.83/2021 pentru unele măsuri fiscal-bugetare.
❗📃❗ Este important să ştiți că, după ce MAI MULTE PERSOANE AM TRIMIS SESIZĂRI AVOCATULUI POPORULUI cu privire la NECONSTITUȚIONALA LEGE DE ABILITARE A GUVERNULUI nr.195/2021 pentru adoptarea de ordonanțe simple pe perioada vacanței parlamentare (https://www.petitieonline.com/legea_de_abilitare_a_guvernului_195-2021_e_neconstitutionala_vrem_sesizarea_ccr), GUVERNUL NU A ÎNDRĂZNIT să adopte o ordonanță simplă (OG), chiar dacă Parlamentul îl abilitase în acest sens la art.1 punctul I.3 (reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare) din Legea 195/2021 (https://lege5.ro/gratuit/ha2dsnzqgq3a/legea-nr-195-2021-privind-abilitarea-guvernului-de-a-emite-ordonante), ci a ales să adopte o ordonanță de urgență (OUG) şi să fie convocat Senatul României în sesiune extraordinară.
👉 Contează foarte mult că Guvernul a procedat aşa şi, chiar dacă nu pare o mare realizare, totuşi, este important de observat că PROCEDURA PE CARE GUVERNUL A ALES-O DEMONSTREAZĂ CĂ WERNERII NU AU RISCAT SĂ LE CADĂ O ORDONANȚĂ ADOPTATĂ ÎN BAZA LEGII 195/2021, DACĂ AVOCATUL POPORULUI VA SESIZA CCR ŞI LEGEA DE ABILITARE VA FI DECLARATĂ NECONSTITUȚIONALĂ.
#UnițiPentruDreptate
👉 EXPLICAȚII DETALIATE, privind neconstituționala Lege 195/2021, am publicat la acest link: https://www.facebook.com/388922984574813/posts/2309300962536996/

➡️ Ordinea de zi a Ședinței Senatului din 04 august 2021, cu privire la Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.83/2021 pentru unele măsuri fiscal-bugetare privind acordarea unor împrumuturi din Trezoreria Statului. (b354/2021 https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=23800): https://www.senat.ro/ProgramLucruZi.aspx?Zi=2021-08-04&ComisieID=587d586c-13fa-4bf6-8dbb-9fc3617dbdf4

➡️ Procedura legislativă pentru OUG 83/2021: https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=23800

~~~~~~~~~
#MonaPetruț
~~~~~~~~~

👉 Pe Facebook, informația poate fi distribuită de la acest link: https://facebook.com/story.php?story_fbid=2327258997407859&id=388922984574813

👉 Pe VK, informația poate fi distribuită de la acest linkhttps://vk.com/wall662581859_102?reply=103#reply103

NICOLETA-MONICA PETRUŢ

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.