Cursa minima 10 RON - Uber Iași!

Contactați autorul petiției

Uniți putem creste tariful minim

2019-12-06 12:40:44

Dragi colegi,

Va mulțumesc pentru susținere. În doar 24 de ore am adunat peste 100 de semnături.

Nu este un număr magic, dat fiind faptul ca în Iași activează 3000+ șoferi parteneri Uber, dar ma astept ca numărul semnăturilor sa crească. Pentru asta avem nevoie și de ajutorul vostru. Popularitatea acestei petiții poate creste atâta timp cât sprijiniți demersul până la capăt comunicând și amicilor pe care ii cunoașteți ca sunt parteneri Uber sa semneze aceasta petiție. Aveți posibilitatea sa o share-uiți, sa o trimiteți prin Whatsapp și  sa ajutați la creșterea numărului de semnături.

Un pas mic spre egalitate între orașe. Cluj, Timișoara, București nu sunt mai presus de noi. Am fost de fiecare data lăsați la coada în ciuda faptului ca Moldova a dat țării o grămadă de lucruri.

Haideți sa fim uniți ca să putem rezolva o problema care ne apasă.

Pentru cei care nu au încredere sa semneze aceasta petiție și totuși conduc pentru Uber va fac următorul calcul:

Dintr-o cursa de 7 lei șoferul rămâne cu 5.25 din care plătește 8% către flota de care aparține, deci rămâne în final cu 4.83. Consuma între 200 si 300ml de motorina ca sa ajungă la client și sa se deplaseze pe o distanta de 2 km. Rezulta un rest de 3.12 RON din care trebuie sa achite impozit iar la final rezulta 2.62 cu care șoferul rămâne. Din acești bani, șoferul trebuie sa își achite rovinieta, asigurarea, impozitul pe autovehicul, curățenia în mașină pentru ca va doriți mașini curate în care sa nu se simta mirosul de bașina sau țigară și cel mai scump aspect, mentenanța mașinii pentru ca va doriți transport sigur și comfort sporit.

Este echitabil?

Tudor Viziteu

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.