STOP abuzurilor, stop discriminării - scrisoare deschisă

Contactați autorul petiției

250 de semnături în curând

2019-12-04 10:33:26

Îți mulțumim pentru semnarea petiției "STOP abuzurilor, stop discriminării”.

30 de ani de discriminare religioasă ne-au ajuns.

Nu există localitate din Ardeal unde să nu fi avut loc un abuz față de membrii comunităților greco-catolice.

S-ar putea scrie sute de volume pe această temă și am putea aduna mii de documente probatorii, dacă ne-am uni în demersul acesta de stabilire a adevărului și a dreptății.

Fă-ți timp pentru semnarea petiției, dacă nu ai făcut-o deja, și apoi invită-ți cunoscuții să facă la fel. Orice om de bună credință ar face asta, indiferent de confesiune, naționalitate sau apartenență politică.

ACUM, doar împreună, pentru viitorul Bisericii!

Grupul de inițiativă civică ACUM

Continuăm acțiunea noastră publică

2019-11-30 15:52:34

Dragi prieteni,

Vă mulțumim pentru cele 161 de semnături adunate deja.

E necesar să anunțați cât mai mulți cunoscuți în legătură cu această inițiativă.

E foarte important să ne organizăm, să semnăm cât mai mulți petiția și să rămânem uniți în atingerea obiectivului nostru - reacție concretă și răspuns favorabil din partea autorităților. Două insituții superioare au răspuns deja, cerându-ne probatoriu. Așadar, ceea ce trebuie să faceți este să invitați cât mai multe persoane să semneze petiția și să ne trimiteți copii ale diferitelor documente sau expuneri care atestă abuzul diferitelor insituții și discriminarea celor ce aparțin cultului greco-catolic: situații de biserici dărâmate fără aprobare, nerestituiri de proprietăți, abuz în serviciu al primăriilor, presiuni făcute asupra părinților privitor la ora de religie, acapararea cimitirelor, insultarea publică sau sfidarea preoților greco-catolici la diferitele evenimente publice etc. Toate acestea vor constitui probe în justiție și se pot trimite la adresa de e-mail: greco.catolici@gmail.com sau pe poștă, la Maria Hodiș, Grupul de acțiune civică ACUM, Pța Eroilor nr 9, Tg.Lăpuș, MM.

Grupul de inițiativă civică ACUM

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.