Contactați autorul petiției

2012-02-06 14:44:09

DRAGI LOCUITORI DIN CARTIERELE COLENTINA , PIATA CREMENITA , DOAMNA GHICA , TEIUL DOAMNEI  , ZIDURI MOSI , BUCUR OBOR , SOS. NIHAI BRAVU  , AVRIG , SOS. PANTELIMON , BAICULUI , SOS. IANCULUI , BD. CHISINAU , PICTOR HARLESCU , BD. NICOLAE  GRIGORESCU , PARCUL TITAN , LIVIU REBREANU , POD LACURI , SOS. CAMPIA LIBERTATI , PIATA RAMNICU SARAT , VOLUNTARILOR , FIZICIENILOR , ILIOARA , PIATA TITAN , CODRII NEAMTULUI , BD. 1 DECEMBRIE  1918 , LIVIU REBREANU  SI FAUR POARTA 4  A LOCUITORILOR DIN STRAZILE FIRIDEI , RODUNDA , FUIORULUI SI LOTRIOAREI  SI ANGAJATILOR , VANZATORILOR SI CUMPARATORILOR DIN COMPLEXELE EUROPA , DRAGONUL ROSU SI DRAGONUL ROSU UNIVERSAL A VANZATORILOR SI CUMPARATORILOR DIN MAGAZINUL CARREFOUR COLENTINA A VANZATORILOR SI CUMPARATORILOR DIN PIETELE CREMENITA , OBOR , RAMNICU SARAT SI TITAN , A ANGAJATILOR , VANZATORILOR SI CUPARATORILOR  DE LA COMPLEXUL ANTEFRIG A ANGAJATILOR , VANZATORILOR  SI CUMPARATORILOR  DE LA IRIS , KIABI SI AUCHAN TITAN VA ROG FRUMOS SI RESPECTOS SA SEMNATI CATI MAI  MULTI ACEASTA PETITIE ONLINE PENTRU A SENSIBILIZA CONDUCEREA RATB SI A PRIMARIEI CAPITALEI PENTRU A URGENTA CAT MAI REPEDE PRELUNGIREA LINIEI 254

LA FAUR POARTA  4 .

PE TRASEUL : COMPLEX COMERCIAL NIRO  , CARREFOUR , CARTIER COLENTINA , PIATA CREMENITA , DOAMNA GHICA , BUCUR OBOR , SOS.MIHAI BRAVU 88 , AVRIG , SOS. PANTELIMON ,  BAICULUI , SOS . IANCULUI  , BD. CHISINAU , PICTOR HARLESCU , BD. NICOLAE GRIGORESCU , PARCUL TITAN , LIVIU REBREANU , POD LACURI , SOS.CAMPIA LIBERTATI , PIATA RAMNICU SARAT , FIZICIENILOR , PIATA TITAN , CODRII NEAMTULUI , BD. 1 DECEMBRIE 1918 , LIVIU REBREANU SI FAUR POARTA 4 CEI CARE VOR SA SEMNEZE ACEASTA PETITIE SUNT RUGATI SA INTRE PE  WWW.  PETITIEONLINE . COM

SECTIUNEA:  petitie pentru prelungirea liniei 254 la faur poarta 4

OSICEANU ADRIAN

2012-02-06 14:40:45

LA FAUR POARTA  4 .

SECTIUNEA:  petitie pentru prelungirea liniei 254 la faur poarta 4

OSICEANU ADRIAN

Răspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.

Spațiu publicitar pentru sponsorul acestei petiții care va fi afișat în partea de jos a site-ului. Avem mii de vizitatori în fiecare zi, lucru care ne face un mod eficient și ieftin de a scoate în evidență petiții.