Contactați autorul petiției

2012-02-06 14:44:09

DRAGI LOCUITORI DIN CARTIERELE COLENTINA , PIATA CREMENITA , DOAMNA GHICA , TEIUL DOAMNEI  , ZIDURI MOSI , BUCUR OBOR , SOS. NIHAI BRAVU  , AVRIG , SOS. PANTELIMON , BAICULUI , SOS. IANCULUI , BD. CHISINAU , PICTOR HARLESCU , BD. NICOLAE  GRIGORESCU , PARCUL TITAN , LIVIU REBREANU , POD LACURI , SOS. CAMPIA LIBERTATI , PIATA RAMNICU SARAT , VOLUNTARILOR , FIZICIENILOR , ILIOARA , PIATA TITAN , CODRII NEAMTULUI , BD. 1 DECEMBRIE  1918 , LIVIU REBREANU  SI FAUR POARTA 4  A LOCUITORILOR DIN STRAZILE FIRIDEI , RODUNDA , FUIORULUI SI LOTRIOAREI  SI ANGAJATILOR , VANZATORILOR SI CUMPARATORILOR DIN COMPLEXELE EUROPA , DRAGONUL ROSU SI DRAGONUL ROSU UNIVERSAL A VANZATORILOR SI CUMPARATORILOR DIN MAGAZINUL CARREFOUR COLENTINA A VANZATORILOR SI CUMPARATORILOR DIN PIETELE CREMENITA , OBOR , RAMNICU SARAT SI TITAN , A ANGAJATILOR , VANZATORILOR SI CUPARATORILOR  DE LA COMPLEXUL ANTEFRIG A ANGAJATILOR , VANZATORILOR  SI CUMPARATORILOR  DE LA IRIS , KIABI SI AUCHAN TITAN VA ROG FRUMOS SI RESPECTOS SA SEMNATI CATI MAI  MULTI ACEASTA PETITIE ONLINE PENTRU A SENSIBILIZA CONDUCEREA RATB SI A PRIMARIEI CAPITALEI PENTRU A URGENTA CAT MAI REPEDE PRELUNGIREA LINIEI 254

LA FAUR POARTA  4 .

PE TRASEUL : COMPLEX COMERCIAL NIRO  , CARREFOUR , CARTIER COLENTINA , PIATA CREMENITA , DOAMNA GHICA , BUCUR OBOR , SOS.MIHAI BRAVU 88 , AVRIG , SOS. PANTELIMON ,  BAICULUI , SOS . IANCULUI  , BD. CHISINAU , PICTOR HARLESCU , BD. NICOLAE GRIGORESCU , PARCUL TITAN , LIVIU REBREANU , POD LACURI , SOS.CAMPIA LIBERTATI , PIATA RAMNICU SARAT , FIZICIENILOR , PIATA TITAN , CODRII NEAMTULUI , BD. 1 DECEMBRIE 1918 , LIVIU REBREANU SI FAUR POARTA 4 CEI CARE VOR SA SEMNEZE ACEASTA PETITIE SUNT RUGATI SA INTRE PE  WWW.  PETITIEONLINE . COM

SECTIUNEA:  petitie pentru prelungirea liniei 254 la faur poarta 4

OSICEANU ADRIAN

2012-02-06 14:40:45

LA FAUR POARTA  4 .

SECTIUNEA:  petitie pentru prelungirea liniei 254 la faur poarta 4

OSICEANU ADRIAN

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.