PETITIA PREMIERUL NOSTRU

Contactați autorul petiției

Informam eficient!

2020-04-08 20:19:58

Radu Roncea

Continuam !

2020-01-14 11:30:00

Petitia noastra a ajuns sa fie semnata de 6341 de persoane. Continuam strangerea de semnaturi ! Multi cetateni romani nu au aflat, inca, de existenta acestei petitii si nici de existenta dl. dr. Calin Georgescu. Ajutorul tau este esential in promovarea acestui demers.


Radu Roncea

E timpul să ne mobilizam!

2019-11-15 07:53:57

În aproximativ 2 luni, am reușit sa formăm un grup de aproape 6000 de petiționari. E timpul mobilizării! Merită!  Varianta susținută de către noi, Calin Georgescu prim ministrul Romaniei,  e singura care poate face lumina în România. Vorbiți prietenilor despre acest om, distribuiți petiția pe Facebook, email, wapp și cei ce au posibilitatea de a face promovare plătită sa o facă!  Cu 5 euro petiția va ajunge la 3000 de persoane. Un efort minim pentru o cauză mare. 


Radu RonceaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook