Parteneriatul civil trebuie sa treaca de Comisia Juridică!

Contactați autorul petiției

Biserica Evanghelica si cea Baptista ies impotriva parteneriatului civil

2017-03-04 13:00:46

Dragi prieteni,

Zilele acestea, atat Biserica Crestina dupa Evanghelie, cat si Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania au iesit public impotriva parteneriatului civil. Biserica baptista vorbeste despre "o incercare de a distruge familia", pe cand Virgil Achihai, presedintele Bisericii evanghelice numeste parteneriatul civil o "uratenie".

In contextul in care se acumuleaza pozitiile anti-parteneriat civil (au mai dat comunicate publice si Coalitia pentru Familie si Patriarhia), va invitam sa diseminati petitia pro-parteneriat civil pe canalele voastre, sa dovedim ca exista si voci care sprijina egalitatea in grepturi pentru toti cetatenii.

Va multumim!

MozaiQ

Răspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.

Achiziționați o campanie de promovare pentru această petiție. Vom publica această petiție pentru persoanele care vizualizează alte petiții pe siteul nostru. Este o modalitate foarte eficientă și ieftină de a convinge mai mulți oameni să semneze această petiție.

Prețuri: Costuri pentru un total de 1000 de persoane: 1 €

Buget: