Parteneriatul civil trebuie sa treaca de Comisia Juridică!

Contactați autorul petiției

Biserica Evanghelica si cea Baptista ies impotriva parteneriatului civil

2017-03-04 13:00:46

Dragi prieteni,

Zilele acestea, atat Biserica Crestina dupa Evanghelie, cat si Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania au iesit public impotriva parteneriatului civil. Biserica baptista vorbeste despre "o incercare de a distruge familia", pe cand Virgil Achihai, presedintele Bisericii evanghelice numeste parteneriatul civil o "uratenie".

In contextul in care se acumuleaza pozitiile anti-parteneriat civil (au mai dat comunicate publice si Coalitia pentru Familie si Patriarhia), va invitam sa diseminati petitia pro-parteneriat civil pe canalele voastre, sa dovedim ca exista si voci care sprijina egalitatea in grepturi pentru toti cetatenii.

Va multumim!

MozaiQ

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.