Salvați Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș!

Contactați autorul petiției

keep smiling :-)

2017-04-04 19:52:06

Va multumim pentru semnarea petitiei!

Urmarind evenimentele din ultimele luni ne am dat seama ca in afara de USR toate partidele politice sunt implicate in blocarea Aeroportului Transilvania. PSD a "contribuit" prin MasterPlanul 2014 si prin guvernarea actuala, PNL prin neglijenta si pasivitate intre 2012-2016 (unii dintre conducatorii desemnati de PNL se afla si azi la conducerea aeroportului), iar UDMR (ca un mielus infometat si servil la oala guvernului) prin participarea la aceste evenimente nefavorabile dar si prin conducerea aeroportului in conditii de ilegalitate intre august - noiembrie 2016 cu acele analize nefavorabile ale pistei, care erau ascunse intr-un sertar.

Avand aceasta implicare din partea tuturor partidelor, nu ne putem astepta la rezultate reale de la ancheta CJ Mures privind ascunderea buletinelor de analiza (PCN 30). Mai asteptam rezultatele DNA-ului, care poate va trage la raspundere guvernul PSD pentru Masterplanul 2014 si in viitor se va tine cont de echitatea minima necesara in cazul deciziilor statului.

Oricum, nu avem sanse sa scapam de caracatita politicienilor.

www.facebook.com/savetransylvaniaairport

 

numar_pasageri_airport1.jpg


Ferencz Zsombor



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.