Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Contactați autorul petiției

Tradiția noastră e iubirea - Manifestație pentru parteneriatul civil

2017-10-20 14:35:39

Dragi prieteni,

Mâine, 21 octombrie, de la ora 14, MozaiQ invită comunitatea LGBT și aliații în Piața Universității, la un protest pentru legalizarea parteneriatelor civile. Considerăm tema a fi extrem de importantă, atât pentru cuplurile gay, cât și pentru 400.000 de cupluri heterosexuale care trăiesc în uniuni civile, nefiind căsătorite. Statul trebuie să ne protejeze pe toți și să ne acorde drepturi egale. Vorbim despre drepturi cum ar fi moștenirea, de a lua decizii pentru partener în situații medicale sau regimul bunurilor comune. Vă așteptăm cu mic cu mare în Piața Universității, mâine de la ora 14, pentru a cere drepturi egale pentru toți cetățenii!

MozaiQ

Ieșim în stradă!

2016-07-18 09:12:34

Dragi prieteni,

E momentul să ducem mesajul nostru în stradă. Miercuri, 20 iulie 2016, Curtea Constituțională va decide cu privire la inițiativa de modificare a Constituției privind restrângerea drepturilor cetățenilor și cetățenelor LGBT, prin definirea familiei ca "uniunea dintre un bărbat și o femeie". Vă așteptăm miercuri, 20 iulie, de la ora 19:00 în Piața Universității. Eveniment facebook: www.facebook.com/events/1164496566940093

Vă mulțumim din suflet pentru suport!

Astăzi, Marșul Diversității

2016-06-25 07:32:35

Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru semnături. Astăzi e ziua în care ne arătăm forța și în stradă. Vă așteptăm astăzi de la 15:30 la Arcul de Triumf, la Marșul Diversității. Sărbătorim în stradă, cerem drepturi egale pentru cetățenii și cetățenele LGBT. Noi vă putem promite un Pride de neuitat.

Continuăm!

2016-05-27 08:10:03

Dragi prieteni,

Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat, e un moment de solidaritate extraordinar. Continuăm și astăzi strângerea de semnături, așa că dacă mai aveți prieteni, rude, cunoștințe care nu au semnat, invitați-i! Vă mulțumim!

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.