Petiția Grupului de inițiativă PUNE UMĂRUL

Contactați autorul petiției

Depunerea petiției grupului de părinți din inițiativa PUNE UMĂRUL

2016-06-20 13:00:57

Bună ziua,

Vă mulțumim că ați semnat petiția grupului nostru de părinți din inițiativa PUNE UMĂRUL privind problema trotuarelor stricate, blocate, bordurilor înalte și rampelor abrupte pe străzile orașului Chișinău.

Vă invităm miercuri, 22 iunie, să depunem petiția la primărie. Ne întâlnim la ora 09.00 în fața Muzeului Național de Istorie (str. 31 august 1989, nr 121 A), de unde vom merge în grup până în fața primăriei pentru a ilustra încă o dată gravitatea problemei. Pentru a soluționa această problemă avem nevoie de susținerea tuturor părinților, dar și altor locuitori ai Chișinăului.

Despre noi:Suntem un grup din cinci mame tinere care ne-am unit într-o inițiativă comună în vara anului 2015 pentru a contribui la soluționarea problemelor părinților cu copii de la 0 la 5 ani. Am discutat fața în fața cu peste 500 de părinți cu copii mici din Chișinău și am aflat că problema cea mai actuală este starea rea a trotuarelor. Am elaborat o petiție la adreasa primarului, consilerilor municipali și a pretorilor de sector ca să cerem urgent măsuri concrete pentru soluționarea acestei probleme. Astăzi, petiția este semnată pe hârtie de peste 1000 de oameni,  și alți 1000 de oameni au semnat on line. Grupul nostru de inițiativă va depune petiția pe 22 iunie 2016 la Primăria Chișinău și preturile de sector și vom insista ca aceasta să devină prioritate pentru autoritățile municipale.

Pentru informații suplimentare:

Victoria Taran - liderul grupului de inițiativă, număr de telefon: 069600265

Elena Nofit - membră a grupului de inițiativă, număr de telefon: 069 749 924


veronica teleuca

Petiția Grupului de Inițiativă Pune Umărul privind trotuarele stricate, blocate, bordurile înalte și rampele abrupte din Chișinău.

2016-04-12 09:01:57

Stimată Doamnă/ Domn,

Vă mulțumim că ați semnat petiția Grupului de Inițiativă Pune Umărul privind trotuarele stricate, blocate, bordurile înalte și rampele abrupte din Chișinău.

Noi suntem un grup de mame cu copii mici, care ne-am unit într-un grup de inițiativă numit Pune Umărul pentru a soluționa problemele cu care se confruntă părinții cu copii de pînă la 5 ani, locuitori ai municipiului Chișinău. Am discutat cu circa 400 de părinți și majoritatea  ne-au spus că trotuarele stricate, blocate, bordurile înalte și rampele abrupte constitue principala problemă a părinţilor cu copii până la 5 ani din Chișinău. Pentru soluţionarea problemei, ar putea fi întreprinse, în primul rând, măsuri de reabilitare a trotuarelor, coborârea bordurilor și adaptarea acestora pentru mersul cu copii mici în cărucioare.

Soluţionarea problemei ţine de competenţa autorităţilor municipale, de aceea am decis să adresăm o petiţie primarului general al orașului Chișinău, consilierilor municipali și pretorilor de sector. În susținerea petiției am colectat  aproximativ 500 de semnături pe hîrtie și 400 on line, dar intenționăm să înregistrăm petiția cu cel puțin 1000 de semnături pe hîrtie.

Despre înregistrarea petiției vă vom informa  prin email. Cei care doresc să semneze petiția și pe hîrtie ne puteți contacta la nr. de tel. 060599927.

Vă mulțumim pentru susținere, Membrii  Grupului de Părinți din Inițiativă Pune Umărul  


veronica teleuca

Petiția Grupului de Inițiativă Pune Umărul privind trotuarele stricate, blocate, bordurile înalte și rampele abrupte din Chișinău

2016-03-23 09:19:37

Stimată Doamnă/ Domn,

Vă mulțumim că ați semnat petiția Grupului de Inițiativă Pune Umărul privind trotuarele stricate, blocate, bordurile înalte și rampele abrupte din Chișinău. Noi suntem un grup de mame cu copii mici, care ne-am unit într-un grup de inițiativă numit Pune Umărul pentru a soluționa problemele cu care se confruntă părinții cu copii de pînă la 5 ani, locuitori ai municipiului Chișinău. Am discutat cu circa 400 de părinți și majoritatea  ne-au spus că trotuarele stricate, blocate, bordurile înalte și rampele abrupte constitue principala problemă a părinţilor cu copii până la 5 ani din Chișinău. Pentru soluţionarea problemei, ar putea fi întreprinse, în primul rând, măsuri de reabilitare a trotuarelor, coborârea bordurilor și adaptarea acestora pentru mersul cu copii mici în cărucioare. Soluţionarea problemei ţine de competenţa autorităţilor municipale, de aceea am decis să adresăm o petiţie primarului general al orașului Chișinău, consilierilor municipali și pretorilor de sector. În susținerea petiției am colectat  aproximativ 500 de semnături pe hîrtie și 400 on line, dar intenționăm să înregistrăm petiția cu cel puțin 1000 de semnături pe hîrtie. Despre înregistrarea petiției vă vom informa  prin email. Cei care doresc să semneze petiția și pe hîrtie ne puteți contacta la nr. de tel. 060599927. Vă mulțumim pentru susținere, Membrii  Grupului de Părinți din Inițiativă Pune Umărul


veronica teleuca



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.