VREM ORE DE PRIM AJUTOR IN SCOLI

Timpul in care se ofera ajutor este esential! IN OPINIA MEA SI A ALTOR TINERI CARORA CHIAR LE PASA DE TARA NOSTRA si care vor sa ramana si sa schimbe ceva, consider ca este urgenta nevoie de ore de prim ajutor in scoala si liceu(obligatorii) si de cursuri de prim ajutor pentru toate persoanele care lucreaza cu publicul sau care lucreaza in anumite Institutii Publice  pentru a ne educa in ceea ce priveste simtul civic.

In primul rand,programa scolara cuprinde ore care sunt mai putin importante decat orele de prim ajutor, de care viata unei persoane poate sa depinda, adica putem spune ca aceste ore sunt cu adevarat importante pentru viata noastra si a celor din jur.Unele ore sunt nefolositoare in viata iar acestea sunt si obligatorii.

Oameni buni, daca ai notiuni de prim ajutor poti sa iti salvezi inclusiv membrii familiei ,rudele dar si alti oameni care sunt in jurul tau si care au urgenta nevoie de ajutor!! Cateva ore pe care le avem ocupate daca facem cursul de prim ajutor inseamna cel mai probabil viata unui om.Viata omului e firava,cateva minute sunt esentiale, avem un exemplu concret: Patrick Ekeng !!7 MINUTE AU FOST PREA MULT.

Cati oameni trebuie sa mai moara din simplul motiv ca oamenii din jurul sau nu stiu ce sa ii faca?Urmatorul poti fi chiar tu sau chiar eu sau cineva apropiat....toti avem familie.....

Si ok comentam in stanga si in dreapta ca e vina sistemului sau a cuiva,ok...dar la ce este folositor acest lucru daca omul de langa noi nu mai are semne vitale si are nevoie de ajutor?

Haideti sa nu mai spunem: Noua nu ni se poate intampla !! "PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA"