Vrem Cinema in Curtea de Arges !

•  Locuitorii orașului Curtea de Argeș si din comunele limitrofe, își exprimă dorința și necesitatea urgentă de a avea un cinematograf în orașul nostru. Cultura și divertismentul sunt la fel de importante ca și infrastructura și serviciile publice.

• Locuitorii din Curtea de Argeș si comunele limitrofe, merită să aibă acces la activități recreative și culturale în propria lor comunitate.
  • Un cinematograf ar oferi locuitorilor orașului acces la filme de calitate, promovând astfel educația și diversitatea și poate constitui o platformă pentru promovarea filmelor locale.
  • Lipsa unui cinematograf în oraș înseamnă că locuitorii trebuie să călătorească în alte localități ( Pitești 40 km - Rm.Valcea 40 km) pentru a se bucura de experiența cinematografică, ceea ce este costisitor, ineficient și incomod, pierzând foarte mult timp pe drum. De asemenea, un cinematograf ar stimula economia locală, aducând beneficii economice prin crearea de locuri de muncă, directe sau indirecte, atragerea de turiști și creșterea activității comerciale în zonă.

• În lumina acestor motive, solicităm Primăriei Curtea de Argeș să ia în considerare necesitatea și importanța deschiderii unui cinematograf în orașul nostru și să întreprindă măsurile necesare pentru realizarea acestui proiect în cel mai scurt timp posibil.

Cosmin Petrescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cosmin Petrescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.