Termoficare Severin - Urgentare solutionare contestatie CNSC

In urma licitatiei facuta de Primaria Drobeta Turnu Severin pentru repunerea in functiune a sucursalei Romag si asigurarea agentului termic in sezonul rece 2016-2017, s-a inregistrat la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor o contestatie a firmei Alfa Ground Solutions (aceeasi firma care ar fi trebuit sa furnizeze agent termic locuitorilor din Drobeta Turnu Severin).
Datorita termenului mare in care aceasta contestatie se poate solutiona, solicitam Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor sa solutioneze aceasta contestatie in regim de urgenta. Datorita situatiei delicate prin care orasul trece si a faptului ca in aceasta perioada temperaturile sunt foarte scazute, solicitam locuitorilor din Drobeta Turnu Severin sa semneze aceasta petitie pentru a veni in sprijinul Primariei de a putea furniza agent termic cat mai repede cu putinta. Distribuie aceasta petitie!

Update: Pentru cei care doresc sa semneze aceasta petitie si nu au posibilitatea sa o faca online ii asteptam Joi 03.11.2016 si Vineri 04.11.2016 in fata Teatrului Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin la orele 19:00.

Luigi Adelin Brindusescu    Contactați autorul petiției