STOP!!!!!!Analizele copiilor, plătite din buzunarul părinţilor

Sistemul medical din Romania este bolnav. Nu este singurul sistem bolnav. Sistemul medical al unei tari este ca un organ vital al unui organism viu care, atunci cand incepe sa cedeze, genereaza un risc de decompensare, de instalare a unei stari patologice in care tulburarile datorate unui organ bolnav nu pot fi compensate prin activitatea suplimentara a partilor neafectate sau a unui organ cu functie similara.

Nu stiu voi , dar mie nu mi se pare normal sa nu poti face copilului o analiza de care ai neaparata nevoie gratuit deoarece nu ai facut programare la un laborator medical cu 1 luna sau 2 inainte. De unde sa stii tu cand se va imbolnavi copilul? P[ana si bolile trebuie sa fie programate . Din punctul meu de vedere este inadmisibil ca in sec 21 intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana sa nu ai dreptul la Sanatate si in cele din urma la Viata. Cum este posibil ca unui copil de cateva luni si nu numai sa nu ii poti face gratuit analize daca ai nevoie de ele in 2-3 zile doar pt ca nu ai stiut cand se va imbolnavi.

Tocmai deaceea as dori sa semnati aceasta petitie pt a-i determina pe cei responsabili sa i-a masuri in aceasta privinta.

Eu m-am saturat sa fiu pacalita de sistem . Sper ca si voi/

Luciana Cigoianu    Contactați autorul petiției