Reabilitarea şi modernizarea de urgență a drumurilor din Județul

Cu siguranță din toate județele țării județul Botoșani are cele mai groaznice şosele din toată țara! Nici măcar drumul european/internațional E58(drumul național 28B) nu scapă de această ruşine! Un drum considerat internațional care este principala şosea din județ care face legătură cu capitala țării are nenumărate cratere , gropi de câțiva centimetri buni şi foarte multe curbe periculoase nesemnalizate! Mă refer la porțiunea de drum dintre Botoşani- Târgu Frumos(jud. Iaşi) . Alte drumuri naționale care au urgent nevoie de un nou strat de asfalt ( unul din ele este national si este din piatră) sunt : 29D ( Botoşani- Ştefăneşti - granița cu R.Moldova) , 29C ( Bucecea- Siret(jud. Suceava) , 29B ( Botoşani-Dorohoi) , 29A ( Suceava-Dorohoi-Darabani-Rădăuți Prut) , 29 ( Botoşani- Săveni- Manoleasa) , 24C ( Iaşi- Santa Mare- Ştefăneşti - Rădăuți Prut- FĂRĂ ASFALT) etc. De asemenea sunt şi foarte multe drumuri județene şi comunale dezastruase. Da ce pretenții avem noi dacă nu avem drumurile europene si nationale asfaltate bine la ce să ne asteptăm la alea județene si comunale? Noi botoşanenii nu plătim taxe , roviniete , impozite , etc ca restul țării ? Dacă aceste drumuri ar fi reabilitate şi modernizate ( măcar cele europene şi naționale) județul nostru s-ar dezvolta mult mai bine! Ar veni investitori noi , am promova turismul , am circula pe drumuri moderne demne de o țară in Uniunea Europeană şi multe altele! Am circulat prin toate colțurile țării şi sunt drumuri mult mai bune ca ale noastre! Dau şi un exemplu : Drumul comunal 211A care face legătură între localitățile Viziru(jud.Brăila) şi Gura Ialomiței(jud.Ialomița) este de 100 ori mai bun decât E58 (Botoşani-Târgu Frumos).

Vă rog din suflet să semnați această petiție să vă faceți timp câteva minute să vadă şi cei de la Consiliul Județean, CNADNR , Ministerul Transporturilor etc. situația în care a ajuns județul artiştilor naționali şi internaționali ( Mihai Eminescu, George Enescu, Nicolae Iorga, Ştefan Luchian etc.) şi a oamenilor normali care îşi distrug maşinile pe şoselele județului deşi plătesc anual taxele! Vă mulțumesc!

Flavius Adrian    Contactați autorul petiției