pedeapsa cu închisoarea pt atacarea reputatiei BNR

De mai bine de o lună de zile, Banca Națională a României este supusă zilnic unui tir de acuzații reluate cu obstinație, rupte de realitate și menite să ducă la confuzie si pensionarea celui mai bun cetățean al României, erou național, dr. acadm. pres. ing.col (R) Mugur Constantin Isarescu.

Banca Națională a României este oricând pregătită să răspundă la orice întrebare legitimă şi coerentă despre activitatea sa.

Pe acesta cale, Banca Națională a României solicita introducerea pedepsei cu închisoarea pentru atacarea reputației BNR.

In opinia Bancii Naționale a României atacarea reputației se realizează prin: formularea de întrebări si opinii ilegitime constând in: solicitarea de transparenta, comunicarea veniturilor angajatilor BNR, incercari de spargere a secretomaniei, publicarea de date referitoare la afacerile oculte ale sefilor din BNR, solicitări de date referitoare la rezerva de aur, articole despre flota auto, critici la adresa consilierilor apratului de lucru al conducerii Bancii Centrale, crearea de bancuri cu Isărescu, atacarea ginerelui tovarășului guvernator, propuneri de introducere a concursului pe posturi in bnr, defăimarea lui Nicolae Ceaușescu, reclama negativa la adresa vinului de Dragasani, promovarea legii darii in plata, discuții despre francul elvețian, orice referire despre băncile care au dat faliment in România (in special Bancorex), orice referire despre CEC si Ghetea, contestarea performantei unicat.

*In funcție de riscurile reputationale identificate de colectivul de specialiști din BNR si de complexitatea atacurilor lista se va completa.

Propunem o aplicarea unei pedepse intre 1-3 ani si supravegherea cu Volga neagra pe o perioada de 2 ani după executarea pedepsei.

Tentativa se pedepsește.

Bibliografie: