Obligativitatea de a se menționa la Antena 3 cand se manipulează

Metode de manipulare:
- muzica de fundal pe ton grav in timp ce se fac acuzații mincinoase si nedovedite.
- repetarea unei minciuni evidente pana e luată drept adevăr ("Basescu e un dictator", "Basescu e mai rău ca Ceaușescu", "Basescu controlează justiția". Câți oameni au murit la ordinele lui Basescu? Ce se întâmpla cu cei care il criticau pe Ceaușescu? Mai tine cineva refuzul lui Basescu de a interveni la DNA la cererea lui Tariceanu, aliat la acel moment, in legătura cu Patriciu? A oprit Basescu/PDL anchetarea membrilor de partid? Vezi primarul Clujului, Apostu, Monica Ridzi). USL-ul s-a opus la anchetarea TUTUROR membrilor lor de partid.
- deturnarea atentiei de la fapte grave (tentativa ratata deocamdată, de gratiere a mafiotilor din politica, modificarea codului penal), prin crearea unor evenimente de importantă minora dar mediatizate la maxim.
- amestecarea adevărului cu minciuna.
- enuntarea unor judecăți asupra unor persoane, fara argumente. X e vinovat ca așa zicem noi, dar Y care e condamnat de către justiție la ultima instanța e nevinovat.
- etc, etc.