O noua sansa la viata pentru cei bolnavi de cancer

Cancerul, boala secolului XXI beneficiaza in continuare in multe state de anticul tratament cu chimioterapice descoperit in ani 20-30 si radioterapie a caror rezultate este de aproximativ 9% din cazuri ,iar efectele adverse ale acestora sunt devastatoare, dar exista un nou tratament care are o rata de vindecare mult superioara iar efectele adverse sunt incomparabile si mult mult mai reduse dar acesta nu este utilizat in Romania .

Daca doriti sa oferiti o sansa la viata acestor bolnavi semnati aceasta petitie pentru a face posibila aducerea acestui medicament in Romania si pentru a convinge ministerul sanatatii sa aprobe acest tratament si sa il introduca in lista medicamentelor decontate de CAS.

baliban alexandru    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).