NADASUL, UN STRIGAT SURD DE AJUTOR! SALVATI SATENII NADASULUI !

UNITI-VA PENTRU SALVAREA SATULUI NADAS!!!

Pe scurt povestea tristă a acestui sat din județul Arad.

Atestat prima dată la 1464, în prezent cu aproape 1200 de suflete, își ducea liniștit existența trudită, ca orice sat din România, uitat de politicieni până la votări și apoi iar dat uitării. Fiecare muncea în agricultură, îngrijindu-și gospodăriile, până când lăcomia acerbă și diverse strategii obscure ale statului ,,care tinde să devină de drept”, a făcut ca această localitate să fie retrocedată în întregime, în anul 2006.

Și astfel peste noapte, familiile țăranilor din Nadăș s-au trezit că nu mai au pământul pe care-l munceau, nu mai au casele, nu mai au biserica unde mergeau la slujbe și nici cimitirul!

Unde-i mai duc aceștia pe cei trecuți la Domnul? În pământul retrocedat pe nedrept de instanțele române! Rușine! Rușine justiției nedrepte! Încotro tribunale? Încotro stat român? Până când atâta nedreptate?

Au fost folosite acte false, dovedite de Tribunalul din Timisoara!

Pe 23 septembrie 2016, am fost azi la Judecatoria din Ineu, judetul Arad, unde s-au constatat vicii grave de procedura, in dosarul cu Nadasul. S-a dispus atasarea dosarului Prefecturii Arad la dosarul Directiei Silvice și Comisiei Locale Taut de Fond Funciar, a ramas in pronuntare, fiind incalcat dreptul la aparare.

Acei oameni au ramas fara nimic, fara o palma din pamantul de pe urma carora traiesc. Lacomia si nedreptatea au adus aici multa suferinta.

Aceeasi lacomie si nedreptate care au facut sa fie defrisate paduri. Lacomia si nedreptatea care fac sa fie vandute padurile, pamantul sau care aduce cianuri in tara noastra....

Cred ca presa, ,,cainele de paza al democratiei” trebuie sa stie evolutia acestui proces!

Miercuri, 28 septembrie, 2016, ora 8:30, este un nou termen de judecata la Tribunalul din orasul Fagaras.

Joi, 29 septembrie, 2016, după 10 ani de calvar, se va hotărî soarta unor oameni de către Tribunalul din Ineu.

Veniti joi, 29 septembrie, la Tribunalul de la Ineu. Numai presiunea opiniei publice mai poate face ceva.

PRESĂ, TELEVIZIUNE, OPINIE PUBLICĂ, UNIȚI-VĂ ÎN APĂRAREA SĂTENILOR DIN NADĂȘ!

Nadășul, este acum, un strigăt surd de ajutor!

Uniti-va pentru salvarea satenilor din NADAS!

SEMNEAZA PETITIA DACA INIMA DIN PIEPTUL TAU SIMTE ASTA!

IMPREUNA SALVAM NADASUL!

Comitetul de initiativa civica pentru salvarea satului Nadas

Dr. ANDRITOIU CALIN VASILE    Contactați autorul petiției