In apararea Adevarului de credinta Ortodox

Dragii mei frati si surori in Hristos, Adevarul

Traim vremuri tulburi, vremuri de sminteala si inselare, vremuri de indepartare tot mai mare a intregii omeniri de Dumnezeul Cel Viu, Atotputernic si Sfant ! Traim vremuri de adancire a lumii in intunericul mortii ! Traim vremuri in care pacatul este preferat in locul Voii Sfinte a lui Dumnezeu ! Traim vremuri in care Lumina este confundata cu intunericul, Adevarul este confundat cu minciuna, Virtutea este confundata cu patima. Traim vremuri in care se pierde din inimile oamenilor constiinta si sensul insasi al existentei noastre trecatoare in aceasta lume ! Traim vremuri in care omenirea tinde sa slujeasca necuratului, fiind orbita de placerile si de bogatiile trecatoare ale acestei lumi, placeri si bogatii ce nu au viata in ele insele ci moarte au ! Traim vremuri in care Cuvintul Viu al lui Dumnezeu nu mai are rasunet in inimile oamenilor... Traim vremuri de adinca confuzie, vremuri in care omenirea crede in dumnezei inventati, nu in ADEVAR ! NU CREDE IN ADEVARATUL DUMNEZEU CARE ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS, IN SFANTA TREIME, DUMNEZEUL CEL VIU !!! Cine crede in "dumnezei" inventati de om, acela crede de fapt in demoni ! Acela crede in minciuni si se afla in intuneric ! In aceste vremuri de apostazie, se impune sa incercam a salva cit mai multe suflete, cu ajutorul si prin Mila lui Dumnezeu ! Se impune sa marturisim pe Adevaratul Dumnezeu care a creat lumea, care tine lumea, care este Datatorul si Tiitorul Vietii !!! Se impune sa marturisim lumii nepretuita comoara lasata lumii intregi de catre Domnul Iisus Hristos care a biruit moartea cu invierea Sa: Biserica Ortodoxa !!! Calea catre Imparatia lui Dumnezeu, Raiul !!! Ortodoxia este credinta in ADEVAR ! ADEVARUL ESTE HRISTOS, DUMNEZEUL CEL VIU ! ADEVARUL NU MOARE NICIODATA !!! Duhul Sfant care este de fapt Duhul Adevarului intareste sufletele noastre, a credinciosilor Ortodocsi, in lupta cu firea omeneasca cazuta, cu ptimile si cu pacatele. Pentru ca noi crezind in ADEVAR, credem in Duhul Sfant ! Alte religii, care cred in minciuni, nu pot dobindi Duhul Sfant deoarece pur si simplu nu cred in El ! Doamne lumineaza-i s pe ei saracii !!! Va rog sa va alaturati mie in a marturisi Biserica creata de Adevar ! Biserica creata de Adevaratul Dumnezeu, Domnul si Mantuitorul Lumii, Domnul Iisus Hristos, Unul din Sfanta Treime ! Va rog sa va aluturati mie in marturisirea Adevarului de Credinta Ortodox, in pastrarea Lui neschimbat, nealterat, asa cum a fost pastrat de catre Biserica Ortodoxa de la inceput si pina acum. Asa cum ni L-a lasat Dumnezeu Insusi prin Sfintii Apostoli si prin Sfintii Parinti de la cele 7 Sinoade Ecumenice !!! Credinciosul Ortodox este cel care crede in Adevar, cu insasi existenta lui ! Cu trairea lui ! credinciosul Ortodox este cel care iubeste toate sufletele cu o Dragoste vie ! Pe el poti sa-l omori dar Dragostea lui nu ! Credinciosul Ortodox iubeste si iarta neconditionat, intelegind ca asa L-a creat pe el Dumnezeu !!! Prin Puterea Duhului Sfant Biserica Ortodoxa a rezistat tuturor atacurilor de-a lungul vremii, a rezistat si a ramas vesnic aceeasi ! Tot asa cum si Dumnezeu este Vesnic acelasi. Prin Biserica Ortodoxa, Domnul Iisus Hristos ne arata limpede calea mantuirii: este Calea Lepadarii de sine pentru a ne jertfi din Dragoste pentru aproapele ! Pentru celelalte suflete ! Este Calea Crucii, Calea Jertfei din Dragoste !!!

DOAMNE MANTUIESTE TOATE SUFLETELE ! AMIN !

mircea