Gabriela Vranceanu Firea merita ce e mai rau

E vorba de vaduva vesela a televiziunii romanesti: Gabriela Vranceanu Firea Pandele (si o sa se mai adauge pe masura ce ii mai mor din soti).

Nimeni nu a acuzat-o de nimic cand pe atunci tanara domnisoara Gabriela a inceput o relatie cu mult mai batranul Rasvan Firea, om casatorit si cu un copil mic acasa.

Nimeni nu a spus nimic cand si-a ingropat sotul fara fastul cuvenit unui om iubit, in taina si dimineata mult mai devreme decat era stabilit. Impidincandu-i astfel pe multi prieteni de ai raposatului dar si pe fiul acestuia din casatoria anterioara sa il conduca pe ultimul drum.

Nimeni nu a zis nimic cand s-a victimizat la televizor ca ea e o biata vaduva, cerandu-i despagubiri de jumatate de milion de euro lui Cristian Boureanu pentru ca a insinuat ca ar avea un amant.

Nimeni nu a zis nimic cand numai la 6 luni de la moartea sotului ei a sarit in pat cu Pandele (primarul de Voluntari si tot o data prieten cu raposatul ei sot Rasvan Firea). De aici deduc ca domnul Boureanu o avea ceva capacitati de prezicere.

Nimeni nu a incercat sa ii aminteasca atunci cand a venit sa se afiseze la TV cu Pandele ca numai cu 2 luni in urma il dadea pe Boureanu in judecata pentru ca indraznise sa spuna ca ea ,,pioasa" vaduva neagra ar avea un amant.

Nimeni nu a spus nimic cand aceasta vaduva vesela se casatorea la numai 9 luni de la moartea sotului cu acelasi Pandele, prietenul raposatului ei sot.

Nimeni nu a spus nimic cand desi casatorita de ceva timp cu Pandele doamna Vranceanu Firea Pandele doreste sa faca o alta nunta. Cu fast, de aceasta data. Si isi pune pe ea simbolul puritatii, rochia alba de mireasa de parca ar fi vreo fatuca feciorelnica. Nici decum o vaduva ce patase memoria sotului ei.

Nimeni nu a spus nimic ca l-a tarat in acest circ pe fiul ei si al lui Rasvan firea (pustiul fiind inca minor si orfan de tata - numai in locul lui sa nu fi).

Nimeni nu a spus nimic cand la 40 de ani a ramas din nou gravida si a tinut sa isi faca publice toate detaliile intime ale sarcinii.

Dar acum cand dupa toate cele doamna vaduva-mireasa Gabriela Vranceanu Firea Pandele vine si spune ca inca mai sufera dupa Rasvan Firea este prea mult.

Femeia asta clar nu are nici moralitate, nici simt etic, nici morala crestina, nici educatie dar macar sa nu uite ca tacerea e de aur. Macar sa nu ne mai considere pe noi prosti si sa nu creada ca cineva ii poate crede circul ieftin pe care il face.

Nu ii cerem sa se educe acum, nu ii cerem sa capete acum bun simt. Ii cerem aceste vaduve-mirese-mahalagioace-mincinoase-prefacute-siniste doamne sa taca si sa nu ne mai ingretoseze cu povestile ei din scabroasa, obsena si groteasca sa viata personala.

NE ESTE SUFICIENT!