Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post


Musafir

#220 vezi ca le confunzi

2012-03-29 15:33

@musafir #219 Vezi ca le confunzi: postacii de aici sunt de acord doar cu timbrele, nu si cu perioada de stagiu. Ce spui tu n-are nicio logica: daca ar ramane timbrele (probabil ca nu vor ramane) colegii tai fomisti nu vor pune timbru in locul tau daca tu nu vrei sa dai un aviz, sau ce?

CPR vrea cat mai multe cabinete pentru ca fiecare autorizare de cabinet inseamna banutzi in plus la pusculita in care isi mai baga cate un pic degetzelele alea grase si dl. Anitei. Ce e greu de inteles? Ce conteaza ca noile cabinete sunt condamnate dinainte pentru ca nu vor atinge niciodata masa critica pentru a fi rentabile? A deschide un cabinet e simplu si de multe ori inutil. Daca nu ai destui clienti incat sa iti platesti chiria si curentul la ce sa il mai deschizi??

Timbrul sec ar fi intr-adevar o solutie. Formulare speciale pentru avize ar fi o alta solutie. Dintre toate solutiile posibile dl. Anitei a ales-o pe cea care ne transforma in slugile Postei Romane. Si pentru comision probabil, dar asta e deja alta poveste.

Raspunsuri

Cristian Holban

#225 Re: vezi ca le confunzi

2012-03-29 16:08:20

#220: - vezi ca le confunzi

1.Costurile pt formularul special este foarte ridicat.

2.Posta romana este singura abilitata sa emite timbre, este monopol de stat, ...dute si mai citeste

3.Posta romana prin sucursalele ei este singura care are acoperire nationala, asa ca lasa psihologia si dute la sapa...drum bun