Examen National

Quoted post


Musafir

#3475 Re:

2016-06-29 19:36

Nu vreau să pară că eu țin cu mine sau cu cei care au scris 8 în loc de 3, dar voi ăștia care ne faceți incompetenți si incapabili, prosti, etc, pe noi, cei care am scris 8, va faceți pe voi să păreți așa. 0-ul acela era logic să fie acolo, caci acela era un REPER CARTEZIAN, iar reperele carteziane, cum știm de la funcții au punctul O(0;0), deci acea cifra nu avea nici o legătură cu notele/elevii. Acum vine faza că da, era logic ca notele sunt de la 1-10 si nu de la 1-8, iar eu am citit acest lucru, dar apoi am văzut caseta aia unde scria -numarul elevilor. Acel lucru m-a indus pe mine (cel puțin) în eroare. Știu că voi , cei care ați scris corect nu o să fiți de acord cu mine, căci înteleg că noi "proștii" o să vă putem "întrece" daca ni se punctează acel 8, dar vreau să știți că dacă ați fi așa de inteligenți precum credeți că sunteți nu v-ar fi atât de frică din cauza a unor amarate de 5 sutimi. Exercițiul 6 de la subiectul I știu de la mama mea -care e profesoara- că e pentru proștii care nu știu decat noțiunile de bază si trebuie să treacă examenul, de fapt, tot subiectul I e pentru aceea, dar în același timp este o "piedica" pentru cei deștepți care trec prin el în viteză. Eu stiu ca m-am verificat de multe ori, iar faptul că era acea căsuța acolo mi-a pus bete in roate, dar dacă aceasta petitie nu va fi luată în considerare -oricum nu cred că va fi- nu cred că acele 5 sutimi o să mă dezavantajele foarte mult. Acum sper ca m-am făcut înțeleasă si ca nu voi primi doar înjurături de la cei mai "inteligenți" decât mine, căci au știut un exercițiu de prosti pe care pe mine m-a încurcat, căci am pus prea multă logica si prea multe posibilități în el. 

Raspunsuri

Raluca

#3493 Re: Re:

2016-06-29 19:42:00

#3475: - Re:  

 Personal, iti dau dreptate pentru ca mi s-a intamplat si mie. Insa, pe langa tine si probabil alte putine exceptii, sunt foarte multi incompetenti care sunt 100% sigura ca nu au fost in stare sa judece si au facut exercitiul din prima gresit si fara sa verifice fiind ei foarte siguri. Si multi dintre astia care se plang sunt ca ei, nu ca tine. 


Musafir

#3516 Re: Re:

2016-06-29 19:46:57

#3475: - Re:  

 Reper cartezian de tipul O(0;0) sunt in sistemele de coordonate utilizate in problemele de matematica. Nu se poate vorbi de un reper cartezian la o diagrama , unde sistemul de referinta este cu totul altul


Musafir

#4265 Re: Re:

2016-06-30 06:39:06

#3475: - Re:  

 Da, iti dau dreptate, de fiecare data cand ma uitam la acel exercitiu si vedeam patratul acela in dreapta consideram ca cei de jos sunt elevi, si am gandit la fel, cum ca 0 este intersectia celor doua axe. La final, in ultimele 15 minute, m-am gandit ca poate fi 3, insa totul era contrazis de faptul ca Nr. elevilor era reprezentat de acel patrat. In fine.