Referendum limitare privilegii parlamentari

Quoted post

Bașpunar

#421

2015-05-31 09:43

In Romania, art 16 din Constitutie garanteaza faptul ca nimeni nu este mai presus de lege si toti cetatenii sunt egali in fata legii, "(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.(2) Nimeni nu este mai presus de lege". DA, pentru REFERENDUM pentru limitare privilegii parlamentari dar si MAGISTRATI. În afară de salarii speciale, magistrații beneficiază de pensii speciale, de asigurări medicale speciale. De ce magistraţii au salarii imense în raport cu cele ale cetăţenilor  sau chiar cu presedintele Romaniei şi cu toate acestea ei aplica legea discreţionar?? De ce nu raspund pentru prejudiciile create bugetului de stat?? De ce asistam tamp la abuzurile si faradelegile comise de magistrati, dojeniti arareori de un C.S.M. servil si politizat?? Şi de ce la conduderea justiţiei sunt numiri în funcţie de criteriul politic???

Raspunsuri

Dragos Dumitru - petitionar nr. 4039

#426 Re: Comentariul nr. #421 al lui Baspunar

2015-06-03 19:15:42

#421: Bașpunar -  

 Domnule Baspunar, aveti un punct de vedere bun si corect argumentat. Totusi, a doua parte a comentariului Dvs. nu face obiectul prezentei petitii. Daca doriti sa subscrieti unei Petitii pentru Obligarea Magistratilor la Raspunderea civila si penala, aveti in link-ul urmator Petitia :  Magistratii trebuie sa raspunda pentru erorile judiciare  !

Daca doriti sa cititi si parerea mea fata de prezenta Petitie, va rog sa vedeti comentariul meu la aceasta Petitie: Ferma "Demnitarilor"...399