INCEPEREA URMARIRII PENALE IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU SI A TUTU

Quoted post

Albastru

#64 catre "Teleorman".....

2014-12-16 16:37

#1: -  

 Doamna profesor si jurnalist !! Interesant ca nu pomenesti nimic de "clasa politica rosie". te-ai nascut prea tarziu, sau ai uitat ca de la revolutie au mai fost si altii la putere si in ultimii 2 ani am avut deja 4 Guverne !!! De bine de rau, Kovesi, a inceput sa miste ceva in ultimul timp cu aceti mari corupti si nedestulati. Dar era de inteles ce vei scrie, dupa ce te-ai prezentat de unde esti !! Stai jos !!

Raspunsuri

Albastru

#65 Re: catre Musafir

2014-12-16 16:40:48

#64: Albastru - catre "Teleorman"..... 

 da!!!! sa fie anchetati si cei de langa Iohanis, dar cum puteti sa vedeti numai intr-o parte???? Chiar nu pomeniti nimic de socialistii-comunisti pe care ii tineti in brate, se pare!!!! Nici nu stiu dece ma obosesc sa scriu. De aia am ajuns unde suntem...!! Ca majoritatea in tara asta sunt ca voi !!

bazavan monica

#95 Re: catre "Teleorman".....

2014-12-23 16:25:27

#64: Albastru - catre "Teleorman"..... 

 M-am nascut de destui dem multi ani, incat sa nu confund actualii politicieni d e stanga cu comunistii lui Ceausescu. Si sunt suficient de ducata si informata, incat sa vad ca aceasta Kovesi e doar o pipita in mainile lui Basescu. Treziti-va si nu va mai amagiti. Ca romani trebuie sa luam atitudine impotriva acestui dictator. Suntem multi cei care luptam impotriva lui si vom invinge, pentru viitorul copiilor nostri.