Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios

Quoted post

Halpert

#283 Re: Re: esențele tari au cucul mic

2014-01-21 09:27

#281: Lavinia - Re: esențele tari au cucul mic Sunt mai mulţi.

Ăştia sunt cei mai celebri. Au crezut că dau o greutate semnând o prosteală băsistă. Doar ne-au uşurat culegerea pupinbăsiştilor retardaţi, cu burse de la Securitate, într-o listă succintă şi cuprinzătoare.

 

Gâdea-Ursu-Dumitrescu, jurnalişti hăituiţi de mafia securistă, cântăriţi de fiecare consumator de informaţie din toate unghiurile, sunt puşi în balanţă cu un sistem uriaş de propagandă băsistă.

 

De exemplu, câţi băsişti s-ar interesa dacă Turturică, Fati, Câmpeanu, Aligică şi alte câteva sute de propagandişti băsişti n-au niciun fel de moralitate? Din moment ce sunt atât de mulţi care rumegă acelaşi căcat băsist trebuie că spun şi adevărul.

 

Dar dacă Băsescu îşi dă singur casă, loveşte cu dosul palmei copii, face afaceri cu mafia rusă în timp ce-i face pe alţii promoscoviţi, atunci, Gâdea e pastor, Ursu e chel, iar Dumitrescu e subiectiv.

Raspunsuri

Sarpelelup

#287 Re: Re: Re: esențele tari au cucul mic

2014-01-21 09:57:30

#283: Halpert - Re: Re: esențele tari au cucul mic

PAI SA II PUNEM IN BALANTA. PROPAGANDA BASISTA VS PROPAGANDA ANTIBASISTA.. AR TREBUI SA ALEGEM UN CASTIGATOR? UITE FRATE AIA A LU FELIX AU DOAR 2 POSTURI DE PROPAGANDA , NU 4. INCOMPETENTI. OAMENI IDIOTI SI INCOMPETENTI CARE II ETICHETATI PE TOTI DREPT BASISTI , NU SUNTEM BASISITI , SUNTEM OAMENI CU BUN SIMT , INTELIGENTI MAI MULT SAU MAI PUTIN , INFORMATI SI DREPTI. VREM PROPAGANDA SA DISPARA.. SA NU SE MAI MINTA FARA JENA LA TELEVIZOR.. ORICARE AR FI POSTUL CARE MINTE.