S.O.S. familia!

Quoted post

Sorin

#432 :)))))

2013-08-17 11:55

trist....trist ca inca oameni care banuiesc ca au atins varsta adulta intr-o tara civilizata mai pot gandi asa. pt orice om civilizat, ceea ce scrieti voi aici, cum va relationati voi la homosexualitate, o treaba care nu va priveste absolut deloc, cu cat patos puteti ura aproapele vostru doar pt ca are alte conceptii legate despre viata decat voi ....este absolut sinistru. sunteti niste oameni sinistri. as fi vrut sa citesc macar un comentariu decent aici, cineva care pur si simplu sa spuna "bai, eu pur si simplu nu-i pricep si gata"....dar inca sa se puna probleme de genul nu se pot inmulti, deci sunt rai....sincer, cum puteti trai cu atata energie negativa in voi....pacat fratilor. sunteti absolut hopeless. nu va veti integra niciodata cu creierul in lumea civilizata.
daca "decaderea" asta a civilizatiei din europa inseamna a-ti respecta vecinul de munca sau de bloc, fara a-l judeca, si a-l lasa pur si simplu sa-si traiasca viata, respectandu-i religia, familia si orientarea lui sexuala....sau INCA unii dintre voi sa sustina sus si tare ca homosexualii sunt "deviati" sau "bolnavi psihic", si asta la 40 de ani de la scoaterea ei de pe lista de boli...sau ca "numarul homosexualilor e in continua crestere"....sincer, o limita a penibilului? nu avem?....oameni buni....astazi avem data de 17.08.2013.afara e frumos, cald...si voi va revarsati ura in tastatura. va doresc pentru copiii vostrii sa aiba un IQ de 5x mai mare decat al vostru. atunci sa vedeti voi ce va asteapta cand argumentul vi se muta in familie. O zi frumoasa tuturor!

Raspunsuri


Musafir

#453 Re: :)))))

2013-08-17 19:56:08

#432: Sorin - :)))))

Foarte interesant. Conceptul de ''tara civilizata'' este vehiculat foarte des, fara sa se intrebe unii si altii cine defineste civilizatia momentului (spun a momentului pentru ca regulile se schimba in functie de anumite interese) si impune standardele. Daca aruncam o privire catre dinamica (chiar si recenta) dintre state, observam ca tarile etichetate drept ''civilizate'' sunt cele cu un nivel de trai mai ridicat, pe care cetatenii celorlalte aspira sa il atinga. Criteriul principal este asadar cel economic; nu are legatura cu promovarea unui stil de viata sanatos. Observam asta mai ales cand vedem cum se discuta problema homosexualitatii in Republica Moldova, unde le-a fost bagata pe gat moldovenilor de UE, diferite persoane publice punand intrebarea ''cu cine vrem sa ne asemanam; cu Rusia sau cu Marea Britanie si Germania?''... Va sa zica, sa facem acest compromis sperand ca prin imitarea a ceea ce se intampla in occident vom trai mai bine.

Acest rationament este gresit din start, statutul de putere economica fiind volatil, schimbator, iar problemle in cauza unele existentiale, care tin de intelegerea naturii umane.

Pe scurt, civilizatia este definita ca un ''nivel inalt de dezvoltare societatii''. Aceasta definitie in mod logic implica si aspectul dezvoltarii intelectuale; aceasta la randul ei implica o constientizare a realitatii, a naturii si a practicilor insalubre. Daca nu credem in Dumnezeu, recunoastem macar ca natura este un sistem bine organizat, care ne transmite ce e indicat si ce nu e indicat sa facem. Practicile care sunt urmate de o rata alarmant de mare a transmiterii unor boli periculoase evident trebuie evitate. Oricine poate consulta statisticile cu privire la bolile trasmise prin acte homosexuale (problema este atat de grava incat homosexualilor le este interzis sa doneze sange), datele privind speranta de viata, prevalenta infectiilor cu HIV, a contactelor sexuale neprotejate cu straini (marind riscul infectiei) etc. Nu putem vorbi cu adevarat despre civilizatie in tari care se declara guvernate de principii stiintifice si totusi ignora aceste realitati biologice, promovand actul homosexual ca perfect normal si sanatos.

Iarasi, putem vedea nivelul de ''civilizatie'' adus de permisivitatea absoluta in privinta homosexualitatii. Dau ca exemple doua evenimente anuale ale comunitatii gay din San Francisco, Folsom Street Fair si Up Your Alley, la care participa mii de persoane. O cautare a termenilor ''Folsom Street Fair images'' va conduce si catre site-ul www.zombietime.co m (nu pot pune link-ul direct pentru ca imaginile ar putea fi considerate pornografice), unde puteti observa exact ce se intampla acolo. Pe scurt, iata ce am vazut:

- acte de sex oral intre mai multi barbati,

- nuditate completa,

- oameni care urinau pe altii/ beau urina colectata de la mai multi indivizi intr-un pahar de plastic,

- oameni care se masturbau in public, unul facand acest lucru la o fereastra deschisa (sau balcon, nu mai retin) in aplauzele celor din strada si murdarindu-i cu secretiile lui fiziologice,

- oameni care isi introduceau obiecte in anus in vazul tuturor,

- oameni care practicau acte implicand cavitatea bucala a unuia si orificiul anal al celuilalt etc.

San Francisco este considerat ''capitala'' comunitatii gay in SUA.

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...