Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

as vrea sa intelegeti ceva

#2281 poate intelegi ceva....propen

2013-03-25 20:46

Propen - este unul dintre cele mai vandabile in acest moment si in ultima perioada, produse ale societatii comerciale, pe care il produci si atat.Legat de numele tau ,este un produs chimic, toxic asa cum sunteti toti victorienii de acolo. Nu este normal sa va bucurati ca veti face parte din noul OLTCHIM al lui Zaremba, pentru ca aceasta bucurie nu va dura mai mult de 5 ani. Destul probabil cat sa iesiti voi la pensie.
Salariatii care au chemat in judecata OLTCHIMUL (nu petitii sau ANUNTURI IMPORTANTE cum le ziceti voi VICTORIENII), 400 la numar, din toate sectiile,inclusiv de la tine, mai propen,sunt ca raspuns pentru nerespectare CCM-ului,si refuzul de a mai finanta, am sa ma repet cat pot, productia lui Cernev de la propen,polioli la costurile voastre foarte,foarte mari...poti intreba un inginer maine...Poate intelegi acum...
Ah! Nu intram chiar asa de usor in faliment....din cauza salariilor...sumele sunt mici inca, in comparatie cu sumele pentru materii prime si utilitati (energie,apa,saramura,gaze naturale,aditivi etc.- cam asta consuma sectia ta -mai propen).
Mai propen tu ti-ai platit ratele,scoala copiilor,caminul,gradinita...ai din ce?
De ce nu va invata Cernev sau altu' ca se putea foarte bine sa se plateasca salariile, bonurile,car-ul si nu se mai plateau materii prime... Stii de ce? Pentru ca Cernev nu putea sa dea vina ca nu mai are bani de materii prime -in fapt nu-i are nici acum- si de aceea intra OLTCHIMUL in faliment.
Te-a informat Cernev cat reprezinta costurile cu salariile din total costuri - doar 8% mai propen.... Intelegi ceva? Daca Da!, nu fi egoist si spunei si lui Cernev tot ce am spus.
Vezi asta este diferenta intre noi cei care nu facem parte din sindicatul VICTORIOS - cunoasterea,educatia si mai ales INFORMATIA. De aceea noi am facut CCM-ul si nu voi, ar fi bine sa-l cititi si voi. Daca nu poti roaga-l pe Cernev.

Raspunsuri

B.Cristi

#2284 Re: poate intelegi ceva....propen

2013-03-25 22:47:05

#2281: as vrea sa intelegeti ceva - poate intelegi ceva....propen

Faci parte dintre cei care sunt supranumiti ,, cateii lui Diculoiu"? Ce informatii aveti voi cei din sindicatul lui? Cumva informatii mincinoase pe care le inghititi fara a gandi un pic? Cum puteti avea incredere intr-un personaj care v-a mintit atatia ani? Unde sunt banii din contibutiile salariatilor catre sindicatul lui Diculoiu? Nici macar acele amarate de cadouri date aparent din partea sindicatului nu erau din acei bani, ci din banii patronatului. Rusine pentru ca nu vreti sa deschideti ochii si acceptati sa fiti mintiti! Da asa-i romanul...mai bine o minciuna frumoasa decat un adevar crud!