Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CRISTI

/ #10

2012-08-30 18:07

Prin salvarea Oltchim si a Petrochimiei Arpechim alaturi de Rafinaria Arpechim-OMV se salveaza si o parte din Economia Romaniei, se salveaza locuri de munca si implicit cresc veniturile la Bugetul de Stat. Daca Statul Roman va actiona ca la privatizarea PETROM atunci guvernantii sa nu se mai mire ca nu au venituri la Buget.
Probabil ca se doreste sa distruga tot si sa devenim sclavii altora,iar pentru aceasta privatizare sa mai bagam ceva bani in buzunarele unora de pe fierul vechi rezultat care se va livra la un REMAT(...) in spatele caruia un baiat cu gulere albe face bani NEGRII!

Ma intreb si eu oare cum un fost guvernant care a avut in mana un minister important sa sustina PCC si sa lupte impotriva industriei romanesti? MA INTREB OARE CAND A FOST IN FUNCTIE A LUPTAT TOT PENTRU BUNASTAREA ROMANILOR CA SI ACUM?
Prin implicarea statului in preluarea Rafinariei Pitest de la "zeroMV" se va incepe o recuperare a industriei romanesti pe care guvernantii anteriori au instrainat-o cu tot cu resurse aventurierilor multinationali, care au dat mai mult spaga decat Statului Roman.
Cum au crezut guvernantii ca o Rafinarie si o Petrochimie ca la Pitesti care avea si titei din tara este mai putin rentabila decat o Rafinarie si o Petrochimie similara la Viena care importa tot titeiul? Diferenta dintre cele doua este ca la ei s-a investit si retehnologizat pe cand la noi s-a "muls" cat s-a putut de catre toate partidele care au fost la guvernare.
AR TREBUI CA DOMNUL PRESEDINTE BASESCU SA NU UITE CA ATUNCI CAND ERA PRIMAR AL CAPITALEI LUA PACURA DE LA PITESTI SI FARA SA PLATEASCA LA TIMP, DAR ASIGURA CONDITII NORMALE DE TRAI CELOR CARE L-AU VOTAT IN VIITOARELE ALEGERI!!!!!!!!
AR TREBUI CA TOTI DE LA OLTCHIM,ARPECHIM SI RAFINARIA ARPECHIM SA FACA FRONT COMUN IMPOTRIVA ACESTOR DOMNI CARE NU STIU CE INSEAMNA UN LOC DE MUNCA SI NU VAD DECAT BUZUNARELE LOR CARE SUNT LUNGI PANA LA CALCAIE SI TREBUIE UMPLUTE CALCAND PESTE CADAVRE!