Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Tihan & Asociatii.
Musafir

/ #219 da pentru timbre

2012-03-29 15:24

Sunt psiholog specialist si am si activitate. Sunt de acord cu timbrele. Eu deja aveam timbru sec. De ce? Foarte multi smecheri isi scanasera stampila si parafa mea si mergeau sa depuna avize. Asta ptr ca nu exista un circuit informatic sa trec avizele APT si INAPT.
Sunt de acord cu timbrele pe orice aviz/act chiar daca imi cresc cheltuielile dar se va sti cine este autorizat.
Situatie: MEDLIFE etc sunt pline de psihologi care muncesc pe 1200 ron si cu contract direct cu clinica. CPR spune ca trebuie sa avem cabinetul nostru sau organizatia sa aiba structura acreditata.
Am lucrat ptr MEDLIFE cu contract prestari servicii intre cabinetul meu si clinica. Am avut o situatie ca am refuzat o avizare APT ptr un director de firma. Imediat au sunat la MEDLIFE si eu am fost retras. Directorul a primit avizul. In acea speta nu MEDLIFE e de vina ci psihologii care au sarit imediat sa ma acuze pe mine care aveam contract propriu si buget cu mult mai mare decit cei cu contract cu clinica, ca niste slugi.
Au ajuns avizele sa coste 2 lei. Trebuie sa fii bolnav, in incapacitate sa dai un aviz pe un covrig Si sa raspunzi 1 an ptr acel aviz si viata acelui OM.
Da, sunt de acord pentru timbre, pentru perioada de stagiu in profesie ca la avocati.

am luat deja dela 2 martie 100 timbre, mi-am facut si registrele dupa model.

Eu nu am probleme cu autoritatea ci cu "smecheri' ce se cred psihologi.