MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

gheorghe

/ #3064 hops stop!

2016-10-02 20:44

DREPTUL PERSOANEI VATAMATE LA REPARAREA PREJUDICIILOR MATERIALE CAUZATE PRIN ERORI JUDICIARE SAVARSITE IN ALTE PROCESE DECAT CELE PENALE NU SE VA PUTEA EXERCITA DECAT IN CAZUL IN CARE PARTEA VATAMATA A UZAT DE TOATE CAILE DE ATAC PREVAZUTE DE LEGE IMPOTRIVA HOTARARII CE SE PRETINDE A CONSTITUI O EROARE JUDICIARA” 

 

adica semnam ca sa ne invartim in cerc? si sa fim trimisi de colo colo....? NU !

DREPTUL persoanei VATAMATE odata constatat prin hotarare irevocabila trebuie sa intre in actiune si recuperare!...asa e corect!

 

DUPA CE PREJUDICIUL A FOST ACOPERIT DE STAT IN TEMEIUL HOTARARII IREVOCABILE DATA CU RESPECTAREA PREVEDERILOR ALIN. (6), STATUL SE VA INDREPTA, DE INDATA, CU O ACTIUNE IN DESPAGUBIRI, DAR SI CU O ACTIUNE ADMINISTRATIVA IMPOTRIVA JUDECATORULUI SAU PROCURORULUI CARE, CU REA CREDINTA SAU GRAVA NEGLIJENTA, A SAVARSIT EROAREA JUDICIARA CAUZATOARE DE PREJUDICII”

 

NU!  legea trebuie sa sune asa in momentul HOTARARII definitive , PROCURORII SI JUDECATORII sa plateasca suma ,si sa fie pedepsiti dpdv administrativ cu scoaterea acestora din sistemul judiciar, in cazul in care nu exista posibilitatea achitarii sa presteze munca in folosul comunitatii, cu obligatia statului de a televiza si mediatiza munca acestora in cadrul institutiilor penitenciare. STATUL se obliga la plata integrala a sumei! si refacerea mediatica , inclusiv redarea drepturilor pierdute persoanelor afectate!