Examen National

Ann

/ #3204 Re: Re: Re:

2016-06-29 18:23

#3155: - Re: Re:  

 Este dreptul oricui sa comenteze, sa-si exprime opinia fata de un subiect, indiferent daca o/il priveste sau nu. Mai ales, daca este elev/a, este normal sa-si spuna parerea despre o idee ce il/o va afecta.

A fost foarte corect, doar pentru ca "copii care au muncit mult" au gresit -cu toate ca ma indoiesc ca ar fi gresit cineva care chiar s-ar fi pregatit atat de intensiv-, nu inseamna ca diagrama nu a fost clara. Si nu este o prostie, este un exercitiu usor, ce se poate rezolva, diagrama fiind usor de inteles.

Vrei sa spui ca logica nu are legatura cu matematica? Exercitiul era chiar foarte usor, nu inteleg de ce faceti atat tam tam, doar pentru ca ati gresit. 

Oh, te rog. De ce ar trebui sa devina un rezultat gresit, corect?  Mai ales cand este foarte clar ca 3 este raspunsul corect.

Viitorul vostru? Viitorul vostru era in joc cand ati rezolvat exercitiul, acum s-a terminat. Nu este vina ministerului ca nu sunteti voi in stare sa rezolvati o diagrama amarata.

Sincer, dramatizati prea mult. In plus, eu si ceilalti elevi care au rezolvat CORECT exercitiul am fi dezavantajati. Nu vad de ce sa vi se acorde punctajul cand este clar ca ati gresit. 

Petitia poate strange si 600 de mii de semnaturi, asa cum 2+2 ramane 4, rezultatul exercitiului va ramane 3.