Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

un roman din ROMANIA

/ #645 lipsa drepturi normale pentru romanii din zona maghiarizata

2015-12-04 12:23

Am ajuns ca in tara noastra, in zonele maghiarizate, romanii sa aiba mai putine drepturi decat conationalii nostri veniti in hoarde peste noi. Dar nu numai in zonele maghirizate avem probleme: noi suntem discriminati in propria tara, copii nostri invata in clase de 30 de elevi, iar hunii nostri au clase de 10 elevi.  In scolile romanesti avem sectii de maghiara si directori speciali pentru acesta natie. Dar nu in scopul de a-i civiliza ci de a le da drepturi sa comploteze impotriva noastra. Sa ne puna bombe! Sa ne trimita romanii din zona HARCOV in alta parte sub amenintari, pentru a ramane majoritari. Sa ii oblige sa invete maghiara ca altfel nu sunt serviti in magazine sau localuri. Si cate altele. Dar poate SRI (ca de aia ii platim) poate aduce la cunostinta publicului si alte acte teroriste (act terorist neinsemnand doar bombe !!!) pe care le savarsesc hunii in tara noastra. In presa !!!!!

Propun ca UDMR sa fie scos inafara legii ca o organizatie neonazista (merkeliana) impotriva poporului roman!!!!!!

Conationalitatea (minoritatea) maghiara sa aiba doar cel  mult 2 (doi) reprezentanti in PARLAMENTUL ROMANIEI ! Si nici un drept in plus fata de populatia majoritara ! Ca sa nu poata santaja si manipula parlamentul !

Si trebuie desfintate drepturile hunilor de a studia in clase de 10 elevi !!!! Sau sa aiba si copii nostri aceleasi dreturi: de a studia in clase de 10 elevi !!!! Si desfintate sectiile din facultati astfel incat si noi sa avem aceleasi drepturi ca si ei ! Ca doar noi suntem majoritari si ei ar trebui sa  se supuna majoritatii!

Nu cer ca si noi sa facem ce a facut statul hortist maghiar: asimilarea fortata a conlocuitorilor si a tuturor care au de-a face cu ei !!

Dar nu trebuie sa le dam drepturi mai multe decat avem noi !!!!!!!!!!!!!

Pentru ROMANIA MARE - UDMR la gunoi. La tribunal pentru subminarea statului roman !!!!!!!!!!!!!!!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...